Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z Czarnej Listy - Pracownik d0m1n1k.gsf.

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: d0m1n1k.gsf
Login: d0m1n1k
Data wydalenia z frakcji: bardziej odejście, ale miało to miejsce 26.05.2026
Powód wydalenia z frakcji: Nie wydalono mnie, natomiast umieszczony zostałem na czarnej liście z powodu oszustwa we wniosku o odejście. 
Wyjaśnienia: Witam Szanowny Zarządzie frakcji SARA. Na początku chciałbym wrócić do mojego wniosku o odejście, ponieważ zdaję sobie sprawę, że skłamałem pisząc o braku czasu, mimo że czasu mam pełno. Przepraszam za skłamanie o braku czasu, ponieważ już nie miałem chęci pracować w tych szeregach, dlatego wyciągnąłem wnioski z mojego błędu przez ten czas i napisałem ten wniosek. Moim zdaniem powinienem zostać zdjęty, ponieważ nie sprawiałem innych problemów, i nie działałem na szkodę frakcji. Chciałbym, aby mojego nicku nie było widać na czarnej liście, ponieważ miałem myśli o zakończeniu gry na MTA i nie chcę skończyć grać MTA z widniejącym nickiem na tej liście. Dodam, że od tamtego czasu zmieniłem się i obiecałem sobie, że już nigdy nie popełnię tak głupiego błędu. Mam nadzieję, że wyjaśniłem tą całą sytuację i będę mógł w przyszłości ponownie dołączyć w szeregi Frakcji SARA. Pozdrawiam :D. 
BMA: Nie

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin