Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Rekrutacja Buildings4you | Lipiec 2026

Temat zostanie automatycznie zablokowany o 21:59

dodzi77
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

juumVbP.png

Zarząd biznesu Buildings4you ma przyjemność otworzyć rekrutację do biznesu. Dla mniej wtajemniczonych w działalność biznesu opowiem czym on się zajmuję. Otóż zajmujemy się wszystkimi działaniami odnośnie nieruchomości. Skupujemy, sprzedajemy i licytujemy nieruchomości pamiętając o zadowoleniu klienta i o naszym zarobku! Od przyszłych członków wymagamy:

Spoiler

100h przegranych na serwerze -
- 13 lat -
- sprawnego mikrofonu -
- komunikatora głosowego Mumble oraz Discord -
- znajomości regulaminu -
- zaangażowania w rozwój biznesu -

My jako biznes przyszłemu członkowi możemy zaoferować:
- miesięczne wypłaty -
- własną stronę internetową do dyspozycji pracownika -
- możliwość samorozwoju -
- premie okazjonalne i uznaniowe -
- miłą rodzinną atmosferę -
- możliwość prowadzenia licytacji -
- pomocny zarząd -

Aby złożyć podanie do naszego biznesu należy uzupełnić poniższy wzór i umieścić go jako odpowiedź do tego tematu.

Spoiler

Imię: <Wpisz swoje imię,>
Login: <Wpisz swój login.>
PID: <Wpisz swój PID, indywidulany numer gracza, widoczny pod F5.>
Nick: <Wpisz tutaj swój nick.>
Ilość przegranych godzin na serwerze: <Podaj liczbę przegranych przez Ciebie godzin.>
Kary: <Umieść tutaj wszystkie swoje kary. Jeśli ich dużo skorzystaj z ikonki oka na pasku tworząc spoiler. Kary muszą zostać umieszczone w formie tekstowej!>
Czy byłeś już wcześniej w jakimkolwiek biznesie na serwerze? <Tak/Nie>
Czy byłeś już wcześniej w Builldings4you? <Tak/Nie>
Podaj powód wydalenia/odejścia z biznesu: <Dotyczy tylko i wyłącznie osób, które w poprzedzającym pytaniu zaznaczyły odpowiedź TAK. W przypadku odpowiedzi NIE - pozostawić puste.>
Czy zaznajomiłeś/aś się z ogólnym regulaminem biznesów i go akceptujesz?: <Tak/Nie>
Czy posiadasz sprawny mikrofon: <Tak/Nie>
Czy jesteś świadom obowiązków pracownika biznesu? <Tak/Nie>
Czy posiadasz komunikator głosowy Mumble i potrafisz się nim posługiwać: <Tak/Nie>
Czy posiadasz komunikator Discord (podaj swoją nazwę): <Nazwa Discord>
Opisz swój charakter/siebie: <Opisz się, minimum 3 zdania.>
Dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie?: <To Ty, powinieneś wiedzieć co tutaj napisać.>

Ja [TWOJNICK] oświadczam, że w podaniu zamieściłem/am samą prawdę. Jestem świadom/a, że umieszczenie informacji nie zgodnych z prawdą skutkuje dyskwalifikacją

Informacje:

- Prosimy o nie odpowiadanie pełnym zdaniem w pytaniu, które tego nie wymaga.
- Prosimy o nie cytowanie części/całości postu informacyjnego.
- Nie wiesz czy to dla ciebie? Przekonaj się a gdy się nie będzie podobało, odejdziesz.
- Zakazuje się pytania członków zarządu o datę zamknięcia rekrutacji/ukazania się wyników.
- Wyniki ukażą się do 48h po dacie zamknięcia rekrutacji.
- Upewnij się, że wniosek jest zgodny ze wzorem aby powiększyć swoje szanse.

Życzymy powodzenia!
Szacowana data zamknięcia rekrutacji: 31.07.2026 

EskMYnq.pngkA6FcR6.pngW9PW6Pn.png bzncMho.png

Imię: Sebastian
Login:  mengelke
PID: 242206
Nick: mengelke
Ilość przegranych godzin na serwerze:      2551 godz. 30 min
Kary: <Umieść tutaj wszystkie swoje kary. Jeśli ich dużo skorzystaj z ikonki oka na pasku tworząc spoiler. Kary muszą zostać umieszczone w formie tekstowej!>
Czy byłeś już wcześniej w jakimkolwiek biznesie na serwerze?  Tak 
Czy byłeś już wcześniej w Builldings4you? nie
Podaj powód wydalenia/odejścia z biznesu:   brak szacunku  ukazany w moim kierunku jak i kilku innych graczy.
Czy zaznajomiłeś/aś się z ogólnym regulaminem biznesów i go akceptujesz?:  TAK
Czy posiadasz sprawny mikrofon: tak
Czy jesteś świadom obowiązków pracownika biznesu?  tak
Czy posiadasz komunikator głosowy Mumble i potrafisz się nim posługiwać: Tak

Czy posiadasz komunikator Discord (podaj swoją nazwę):  Mengelke
Opisz swój charakter/siebie: <Opisz się, minimum 3 zdania.> Cześć, jestem Sebastian i mam 18 lat. Mieszkam w województwie podkarpackim. Na co dzień pracuję jako operator maszyn CNC. Interesuję się ogólnie sportem, a najbardziej piłką nożną i żużlem. Poza sportem interesuję się również motoryzacją oraz światem gamingu.. Lubię grać w różnego rodzaju gry od strzelanek po symulatory. W każdej z nich potrafię się odnaleźć i dobrze się przy tym bawić. Jestem młody, ambitny, pewny siebie i pomocny. Posiadam również dobrą umiejętność pracy w grupie. Nie szukam problemów, a jeśli już jakieś się pojawią, staram się je łagodnie i szybko rozwiązywać. Lubię poznawać nowe osoby i dowiadywać się ciekawych rzeczy na różne tematy. Każdego traktuję równo nie ma lepszych ani gorszych. Mam również kilka swoich zasad, których przestrzegam.
Dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie?:  Uważam że jestem odpowiednim kandydatem  do tego biznesu z ogromnym doświadczeniem handlarskim oraz z chęciami rozwoju siebie samego jak i biznesu czy tez serwera

Ja [ mengelke ] oświadczam, że w podaniu zamieściłem/am samą prawdę. Jestem świadom/a, że umieszczenie informacji nie zgodnych z prawdą skutkuje dyskwalifikacją

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin