Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Grafika by Bartko

bartkooo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko, zajmuje się grafiką prawie 6 lat. Mam bogate Portfolio, zaczynające się na logach,rysunkach, sygnaturkach, okładkach albumów, kończące na zdjęciach w tle (yt/fb) etc.
Za grafike zawsze mi płacono,były miesiące,gdzie nawet z tego żyłem, aczkolwiek teraz jest bardzo wyjątkowa sytuacja. Aktualnie biorę udział w konkursie Facebook'owym, gdzie do wygrania jest instrumental bardzo znanego producenta w Polsce. Jako, że mi bardzo zależy na muzyce jestem gotów poświęcić się i zrobić wiele grafik (oczywiście nie od razu) za głupie "Lubie to" pod moim komentarzem w tym oto poście: https://www.facebook.com/SecretRankMusic/posts/1299608666764090?comment_id=1299619660096324&ref=notif&notif_t=like&notif_id=1483702624733438

Każdy z Was, kto polubi mój post (Jakub Bartkowski) otrzymuje darmową grafikę (dowolną - sygnatura/av etc.) przy tym dostosowuje się do wzoru:

Nick:
Imię:
Wymiary:
Czego oczekujesz na swojej grafice:

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin