Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o UB na Mumble: Diabelek zbanowany przez Grzengol

Diabelek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble:Diabelek
Powód zbanowania:Niby cytuje "Obrażanie frakcji i dyrektora"
IP internetu, na który został nałożony ban:Podam jak będzie wiadomo że mnie odbanują. Nie bede upowrzechniał.
Nick admina banującego:Grzengol
Opis bana:Powiedzałem Aby nie zajmował się CS a zajął się frakcją tyle.
Coś od siebie:No także tak to wygląda siedziałem na kanale i powiem cała prawde Grrznegol.O to chodzi że powiedzałem do niego że nie zajmuj się cs a frakcją. No i jest taka prawda Domi tak mówi itd także wspaniały dyrektor naczelny. To o nim ale jak cie tym urazilem że ty cały czas grasz w cs a nie zajmujesz sie frakcja to sory ale to widać jak masz zdecydowany zarząd.

Ziomek nic nie było mówione o cs, Obrażałeś mnie i groziłeś że mnie w frakcji udupisz Domii przy tym był to wie tak samo inny wszyscy to słyszeli, Później zarząd ogłosił że zostałeś wyrzucony z powodu spin i wyzywania itp. Następnie Grzengol się w kurw** i dał ci bana bo powiedziałeś do niego zamknij ryj szmato myślałeś chyba że ja to mówiłem. (Tak wyleciałeś z banem)

• Administrator RCON

Hmm uznajmy że pozwoliłem się im wypowiedzieć. Uznajmy ich za świadków . Dostałem informacje że wyzywasz oraz grozisz pracownikom. Następnie zaczełeś gadać bez żadnych dowodów że nie ogarniam frakcji i że gram w csa. W cs go gram i tego mi nie zabronisz, przeważnie tylko w weekendy bo wtedy mam najwięcej czasu. Poza tym każdy z członków zarządu ma przydzielone obowiązki. Nie ma tak że ja ogarniam całą frakcje czy domii. Mamy podzielone obowiązki które się łączą . Zresztą nie wiesz jak jest to po co gadasz takie głupoty ? Napisz apelacje za kilka dni wtedy pomyśle

Odrzucam + Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin