Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o UB na Mumble: Diabelek zbanowany przez Grzengol

Diabelek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble:Diabelek
Powód zbanowania:"Informuje cię iż bana dostałeś za to że mnie obrażałeś oraz moich pracowników oraz frakcje."
IP internetu, na który został nałożony ban:Podam jak będzie wiadomo że mnie odbanują. Nie bede upowrzechniał.
Nick admina banującego:Grzengol
Opis bana:Powiedzałem Aby nie zajmował się CS a zajął się frakcją tyle.
Coś od siebie:Dobra zaczynamy od nowa pownownie. Dobra także sprawa wygląda tak że obecnie się nie dogadaliśmy także jak grzengol napisał mi na pw

Informuje cię iż bana dostałeś za to że mnie obrażałeś oraz moich pracowników oraz frakcje.

To cytat mały a więc się do niego odniosę. Nie obrażałem pracowników a pracownika tekstem "Wyjdzcie z kanała" lub "Zamknijcie się, Zamknąc Ryje" Sami się posługiwali ale to możliwa jedyna opcją która mogłem kogoś urazić. Po za tym sprawa wyglada tak miałem spine z graczem Brewn słuszną bo mam dosyć jego spamienia na forum i wytykania ciągłych błendów i dlatego się zaczełem mścić ale tutaj kolejna sprawa nie powiedzałem nic do niego po za "Zamknij Morde""Zamknij Ryj" I tyle. Mogłem tym urazić go no przepszam ale ze mną w taki sposób jak to on robi nie rozwiązuje się problemów. Po za tym nie obraziłem cb. Że niby co ja do cb powiedzałem?? Wbiłem i dosłownie cytuje co mowiłem "Stracicie tą frakcje""Ogarnijcie ten nie ogar"'Przestań grać w CS i zajmij się frakcją" To ostatnie poleciało w twoją strone ale to nie tylko moje słowa a i też DomiiPlaya  i on do cb tak mówi i jakoś go nie będziesz banował hmm?? No sprawiedliwe to naprawde bradzo. Po za tym nic do cb nie mówiłem i nie jezdziłem po tb tylko powiedzałem normalnie że jak tak dalej będzie to (@UP CYTATY) Także nic stasznego się nie stało. Jeżeli cię uraziłem tekstem abyś przestał grać w CS to sory ale to moja opinią a ty banujesz za to że takie coś powiedzałem?? Halo... o co ci chodzi rozumiem pracownika obraziłem nie mówiąc o tym że oni też nie są nie winni ale najwidoczniej tak jak to teraz wygląda to tylko na mnie cała wina poszła. Także na koniec mówię że to co napisałem to szczera prawda i nikt mi nie powie że tak było. Aha i po 2 nie widzę swoją winne i zawsze muszę przemyslec to zrobiłem także jak chcesz decyzja nalezy do cb ale nie sprzeciwisz mi się że to co napisałem to szczera prawda i nie wymówka aby dostać ub. Aha i jak czegoś tutaj nie ujałem co do was mówiłem to przepraszam ale z mojej storny tak sytułacja wygladała. Jak grzengol uważasz inaczej to nie zamykaj a powiedz że coś ci nie pasuje. Także przepraszam sytułacja się nie powtórzy.

@NIKT nie ma się wypowiadać oprocz Grzengola i kogoś kto jest zamieszany. Nie robić bez potrzebnego spamu@

Jestem zamieszany, więc to wyglądało tak, byłem na kanale z Domim, Brewnem, Karolowką. I rzucałeś tekstami ( cytuje ) ,, wypierda*** z kanału i nie jesteś zamieszany to wypier***** ). Na dodatek obrażałeś graczy za ich plecami. Myślisz że jesteś bogiem i dostaniesz od razu UB, lecz nie, za swoje czyny trzeba odpowiadać.

Jestem zamieszany, więc to wyglądało tak, byłem na kanale z Domim, Brewnem, Karolowką. I rzucałeś tekstami ( cytuje ) ,, wypierda*** z kanału i nie jesteś zamieszany to wypier***** ). Na dodatek obrażałeś graczy za ich plecami. Myślisz że jesteś bogiem i dostaniesz od razu UB, lecz nie, za swoje czyny trzeba odpowiadać.

Dalej spinasz Powiem ci tyle.W tej bajcie były smoki? Obrażałem gracza za plecami ale czy to twoja sprawa?? Nie także jeżeli nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj ja nie muszę być taki jak ty chcesz. Spinam z wami ale mnie nie udupisz w taki sposób... Do nikogo nie mówiłem "wy********j" Zawsze jestem kulturalny mówiłem tylko "Wyjdz" "Wyjdz z kanału" Tyle także kolego myślę że bogiem nie jestem bo nie da się nim być. Aha odpowiadać to jeżeli słyszę takie coś od cb. A i jeszcze obraziłem jednego gracza za plecami ale czy za to dostałem bana nie? A skąd mam wiedzieć czy wy mnie teraz za plecami nie obrazasz Hyy? No właśnie także kolego nie jesteś w to zamieszany. Ja do cb nic nie mówiłem a to co mówisz jest bzdurą bo ja nie klnę jak ktoś z rynsztoku :) Po za tym oni wbijali i podpalali sytułacje i nagle z 15 osb do mnie mówi i nwm na co odp ale nwm o co ci chodzi. Skoro cb nie uraziłem i nic tobie nie zrobiłem to się tutaj nie wypowiadaj :)

Pozdrawiam.

PS. I pamiętaj że wy też nie jesteście winni. Każdy tam do siebie mówił słowami. Ale po tam na głowny obiekt weszłem ja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin