Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[S] Stretch ID: 580 - Pierwsze na serwerze!

EHX
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Stretch
V-Max: 160[?]
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg: 300km
Usterki: Bez wypadkowy.
Cena: Licytacja od 0, kup teraz 1,300,000 pln.
ID: 580 (pierwszy na serwerze)
Kolor: White
Tuning: Felgi
Kolor świateł: Dr. white.
SS'y: Jak ktoś chce to dodam

Zapoznałem się z regulaminem, będę go przestrzegać oraz liczę się z jego konsekwencjami: EHX

Licytacja zostaje utworzona za Gracza Rasti ponieważ nie może utworzyć wątku.

Narazie są to śmieszne oferty,ponieważ sama sucha limuzyna kosztuje w salonie 800k,a to jest pierwsza limuzyna z id poniżej 1k... W dodatku pierwsza na serwie..Za mniej niż milion raczej nie sprzedam,ponieważ miałem wcześniej takową ofertę posiadałem.

Ruskyy,a ty oferowałeś na serwie 750k? zmieniłeś zdanie? Myślę że bardziej rozsądnym krokiem będzie kisić owy pojazd w przecho ;)  Reff...

<p>

<br />

<br />

===============================================================================================<br />Treść zawarta w temacie jest niezgodna z regulaminem działu. Temat zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.<br />===============================================================================================

</p>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin