Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Lock

Grabi.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tak szczerze nie oszukujmy się ( bynajmniej ja patrze na inne fora serwerów ) chamsko ściągnąłeś to z innego serwera ( nazwy wymieniać nie będę ), praktycznie to samo.

Ale już normalnie to nie widzę sensu aby taka frakcja istniała na serwerze.

Wiem że jest taka frakcja na serwerze ale że jakiś inny serwer ma to samo to ściąganie ? Czyli jak 4life ma policję to inne serwery co też mają ściągnely to ? No raczej nie ale wracając. Po 4life jeździ sporo pojazdów ciężarowych i przydała by się taka frakcja do celów wyżej wymienionych w skrócie.

Tak szczerze nie oszukujmy się ( bynajmniej ja patrze na inne fora serwerów ) chamsko ściągnąłeś to z innego serwera ( nazwy wymieniać nie będę ), praktycznie to samo.

Ale już normalnie to nie widzę sensu aby taka frakcja istniała na serwerze.

Wiem że jest taka frakcja na serwerze ale że jakiś inny serwer ma to samo to ściąganie ? Czyli jak 4life ma policję to inne serwery co też mają ściągnely to ? No raczej nie ale wracając. Po 4life jeździ sporo pojazdów ciężarowych i przydała by się taka frakcja do celów wyżej wymienionych w skrócie.

Pomiędzy czymś co jest pospolite na serwerach a czymś co jest na 1 serwerze na 10 to duża różnica ty napisałeś coś co jest na 1 serwerze z paru i to już jest ściąganie a jeżeli coś jest na większości ( nawet wszystkich ) to już jest pospolite :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin