Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Giełda dla łodzi SF

ams
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie od dłuższego czasu słyszę że na serwerze nie ma giełdy dla  łodzi. i postanowiłem dziś ją wykonać giełda to tylko początkowy projekt do dodania pozostało :

● Parking

● Znaki drogowe etc.

MOŻECIE TEZ PISAĆ SWOJE PROPOZYCJE NIŻEJ

SS:

YZHxXcn.jpg

Jest giełda dla łodzi, w LS koło latarni :)

Mimo wszystko, nawet nawet :D

LS to mało popularne miasto,a w SF zaczyna się grę i spędza się tam dużo czasu + moja giełda znajduje się bardzo blisko spawnu więc myślę że handel łodzami będzie przez to prostszy i popularniejszy :)

Osobiście powiększyłbym pole do manewru łodzią, bo niestety nie jest to takie proste, zwiększyłbym wjazd oraz dodał więcej miejsc ;)

Wszystko do zrobienia :)

AKTUALIZACJA DODANO PARKING

vjjX8gv.jpg

Poszerz wjazd, nie każdy umie jeździć na centymetry żeby nie uszkodzić pojazdu

Dodaj budynek do sprzedaży pojazdów wodnych

Powiększ parking łodzi i możesz usunąć ten płotek który i tak każdy przepłynie z większą falą..

Bolku, większa ilość miejsc jest póki co zbędna, aktualna giełda w LS istnieje dość długo i póki co max widziałem tam jedną ( Wystawioną ) łódź.

Co do samego projektu nawet fajny ;v

Też tak myślę jak braknie miejsc i będzie zapotrzebowanie na więcej to nie ma problemu żeby takowe zrobić :)

Także sądzę że giełda w Los Santos to nie najlepsze miejsce dla handlu łodzi. Według mnie fajny projekt,ale ten płotek do parkingu na środku według mnie nie jest tak bardzo potrzebny,może bardziej jakaś linia lub słupki na w tunelu na doherty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin