Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Myślałem że coś się zmieniło, ale się myliłem.

Piotrek1408
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam a zarazem żegnam. A dlaczego? Jakieś 3 miechy temu zrobiłem przerwę bo była patologia na serwerze nic nie można zrobić ani na żarty ani nic bo leciał ban za banem. Patola w uj.Teraz to serwer przechodzi samego siebie. :( To tak teraz wygląda zeby tylko gracze zarabiali i nic więcej 0 odwalania najlepiej jakby byli aniołami... No kurde to nie jest ten serwer co rok temu [*] Tyle fajnych ludzi dostało bany za? Za to że się wygłupiali. Bo chcecie żeby serwer miał dobra reputację, ze gracze są spokojni i nie odwalają. To nic nie da. Wręcz przeciwnie psuje reputację serwera. Ale jak ktoś coś kiedyś powiedział ,, Niech robią jak chcą" Ale szkoda, że nie dla dobra serwera... Teraz to nawet wraca się po pół roku i nie ma tej motywacji do grania co kiedyś...

Sądzę, że już taki nie będzie. Ale nigdy nic nie wiadomo. Jest takie powiedzenie ,, Nie bądź tak do przodu bo cię sznurówki wyprzedza" Czasami się to sprawdza.

Także S4

Pozdrawiam tych co myślą, że serwer wróci taki jak rok temu... ;)

Papa wszystkim. :* ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin