Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Teraz To Dowalił. . .

ams
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Jt7MI1x.jpg?1

Gracz hoopak otrzymał/a zakaz prowadzenia pojazdów przez RasTi, powód: Poćwicz jazdę na singlu okey? Nie umiejętne prowadzenie pojazdów. ( 999 dni )

Gracz hoopak został/a wyrzucony/a przez RasTi, powód: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, Powód nie subskrybujesz mnie (999) d

Logi: CB-0> trolmccm [132]: ale taki tiun ze trifte som

<< matims2002 [123]: dasz organizacje
G> BasteeK (82): G> Secret (109): G> ZbyK.gg (111): Chowaj tego siusiaka
 (( Aby ponownie pokazać panel informacyjny pracy kliknij F2 )) 
G> BasteeK (82): G> ZbyK.gg (111): mam dostęp nawet do twojej kamerki w komputerze                                                                                                                                                                                                                             g CB-0> DawidD12 [26]: a mi mama kanapek do szkoły już nie robi :((((((                                                                                                                                                                                                                                                     CB-0> JakubPoland098i [37]: a bazar jak zaznaczony na mapie lub gdzie jes                                                                                                                                                                                                                                                  SZUTER [124]: Trąbne to ci zara salto z kopa na łeb                                                                                                                                                                                                                                                                                  cb walnąłem w telefon z dyni i mi się ekran popsuł :(( 

SS'y: https://imgur.com/a/oRTnK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin