Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

No to w drogę!

ArthurFiNCH
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Przemysl to sobie :) mialem podobnie jak ty i po jakims czasie i tak wrocilem, widzac jak czesto Ludziom darujesz prawko i je oddajesz to rzeczywiscie jestes zly XD kappa

Ja prawdopodobnie i tak strzelam sobie (w glowe) przerwe od kompa bo mam go dosc.

Moze ty tez tak zrob a potem najwyzej wrocisz :) powodzenia qumplu

niebezpieczny support xddd

Nie no gościu, ja bym wolał żeby się mnie gracze bali niż mieli na mnie wylane, to nie powód żeby uciekać z serwa. Rób co chcesz, jak gra tutaj nie sprawia ci już frajdy to znak że jest właściwy moment. Jak jest inaczej to chyba nie musze mówić co robić.

Przemysl to sobie :) mialem podobnie jak ty i po jakims czasie i tak wrocilem, widzac jak czesto Ludziom darujesz prawko i je oddajesz to rzeczywiscie jestes zly XD kappa

Ja prawdopodobnie i tak strzelam sobie (w glowe) przerwe od kompa bo mam go dosc.

Moze ty tez tak zrob a potem najwyzej wrocisz :) powodzenia qumplu

Ps. Ty potforzeeeee!!!

Ludzie co z wami? Czemu się z tego śmiejecie? Co jest w tym śmiesznego? ZBYK TAK POWIEDZIAŁ! NIC W TYM ŚMIESZNEGO. Ludzie po prostu się mnie boją a wy się z tego śmiejecie?

Moze i nie jest smieszne a zalosne, ze Ludzie najpierw udaja ze sie "boja" a ostatecznie po twoim odejsciu pokazali swoje oblicze i wyzej wymieniony uzytkownik na A poczul sie zbyt pewnie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin