Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Parking w Angel Pine

Banzaj.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam do przedstawienia parking w Angel Pine. Zrobiłem go z powodu iż nie ma tam parkingu (przynajmniej tak mi się wydaję) i jak jedzie jakiś koleś do cygana to zazwyczaj parkuję na środku ulicy lub gdzieś na chodniku. Informuję iż spełniam wszystkie wymagania do wgrania mapy na serwer. Zapraszam do ocen :3. Mam nadzieje że się spodoba i zostanie ona wgrana na serwer. A więc ja was nie zanudzam pisaniem i pokazuję screenshoty :).Wiem wygląda na jakiś normalny parking :P.WYmlyrh.jpg

9Ae5FD7.jpg

KDqSeq4.jpg

9gJqrLD.jpg

Nie żeby co ale jeśli moja praca cię zadowoliła możesz zostawić like ;). Na pracę poświęciłem 40 minut

@EDIT

Dzisiaj w nocy odwiedziłem jeszcze dzielnice Angel Pine aby zrobić screenshoty Złomowiska Perenialii. Poniżej je przedstawiam:

G6rFA68.jpg

IoMRYv6.jpg

Mam więcej ssów ale nie chce mi się ich wrzucać. Poprostu złomowisko Perków w Angel Pine.

Jest jeden ciasny parking miedzy budnynkimi a ten byl by fajny tylko niech linie bede biale a bedze 10/10 teraz jest 9/10 :D

Nieee sprawdzałem to na najbardziej szerokim samochodzie o nazwie Phoenix. Wszystko jest idealnie, a kwestia białych linii jest to kwestia podmianki na serwerze. Normalnie na serwerze jak by się wgrało to te żółte pasy (dockbary) były by normalnie białe na serwie :D 

Parking na pewno by się tam przydał. Ten jakoś nie zaskakuje, ale może natchnie innych "maperów" do działania.

Tu chodzi tylko o to aby jakiś był. Bo to trochę głupio wygląda jak jakiś nowy gracz jedzie do cygana i widzi wszędzie porozrzucane perki, manany i waltony. W takim mieście nie da się zrobić jakiegoś mega parkingu bo to małe miasteczko. Parking zrobiłem pod klimat :P. Pod biedne miasto.

Ale... najszersze auto w gta to sandking

, i to na nim powinno sie odmierzac linie :D. Polecam jako juz wnie miare doswiadczony mapet xd

Nie jestem doświadczonym maperem jak ty. Ale kieruję się tym co piszą inni na forach. Słyszałem tu na forum o plotki że phoenix jest najszerszy czy tam najdłuższy. W sumie tu i tak nie ma różnicy bo jest Phoenix + trochę ;).Ale dzięki za rade.

Zbędne. 1.1/10

Nie jest zbędne. Nie ma tam parkingu.Poza tym ta twoja ocena jest sztuczna, bo angel pine to małe miasteczko i nie mogę usunąć połowy angel pine aby zrobić piękny parking. Dodatkowo parking zrobiłem taki, jakie miasto, czyli biedne. Pozdrawiam cieplutko

Tak naprawdę to na co tam ten parking? Nic się tam takiego nie dzieje.

Powiem ci że parking jest po to aby gracze mieli gdzie parkować, pomyślałem o nich i wzięło mnie na to abym to zrobił. Nic więcej. Dzieję się dzieje, jest tam cygan a gracze, którzy przyjeżdżają do niego denerwują się bo nie mają gdzie zaparkować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin