Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Parking w Angel Pine

Banzaj.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tak naprawdę to na co tam ten parking? Nic się tam takiego nie dzieje.

Powiem ci że parking jest po to aby gracze mieli gdzie parkować, pomyślałem o nich i wzięło mnie na to abym to zrobił. Nic więcej. Dzieję się dzieje, jest tam cygan a gracze, którzy przyjeżdżają do niego denerwują się bo nie mają gdzie zaparkować.

Powiem Ci że ja tam co jakiś czas jestem i nie mam jakiś problemów z emocjami.

Nie wiem skąd takie info otrzymałeś :P

Tak naprawdę to na co tam ten parking? Nic się tam takiego nie dzieje.

Powiem ci że parking jest po to aby gracze mieli gdzie parkować, pomyślałem o nich i wzięło mnie na to abym to zrobił. Nic więcej. Dzieję się dzieje, jest tam cygan a gracze, którzy przyjeżdżają do niego denerwują się bo nie mają gdzie zaparkować.

Powiem Ci że ja tam co jakiś czas jestem i nie mam jakiś problemów z emocjami.

Nie wiem skąd takie info otrzymałeś :P

Ja też nie mam problemów z emocjami X D. Chodzi tu o to aby był tam parking i żeby było swobodnie zaparkować i zrobić sobie np spacer na mc choć wiem że nikomu nie będzie się chciało. Parking się tam przyda, nawet jeśli ktoś chce tam parkować tymczasowo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin