Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Lepszy skręt +przyspieszenie

Kosik.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

w realu nie ma czegoś takiego a poza tym jak wyjdzie coś takiego jak up4 to auto nie bedzie jechało tylko driftowało.

Nie, wcale nie ma. W realu rzeczywiście nie da się zmienić promieniu skrętu kół.

Weź najpierw dowiedz się czegoś o tunningu ????

w realu nie ma czegoś takiego a poza tym jak wyjdzie coś takiego jak up4 to auto nie bedzie jechało tylko driftowało.

Nie, wcale nie ma. W realu rzeczywiście nie da się zmienić promieniu skrętu kół.

Weź najpierw dowiedz się czegoś o tunningu

Ale po co w ogóle dawać jakieś zbędne up 4. Jak ma problem ze skręcaniem to niech se kupi manane jest mała i zmieści się wszędzie a jeśli wstydzi się jezdzić takim autem to niech se kupi skuter. A co do przyspieszenia to niech se kupi up 1 up2 i auto mu przyspiesza do setki w 3/4 sekundy. Mi akurat do setki w 1.60 sekund

Ale po co w ogóle dawać jakieś zbędne up 4. Jak ma problem ze skręcaniem to niech se kupi manane jest mała i zmieści się wszędzie a jeśli wstydzi się jezdzić takim autem to niech se kupi skuter. A co do przyspieszenia to niech se kupi up 1 up2 i auto mu przyspiesza do setki w 3/4 sekundy. Mi akurat do setki w 1.60 sekund

Ale jak masz auta tunerskie, którymi chcesz driftować? Niektóre mają do tego za mały promień skrętu

Ale jak masz auta tunerskie, którymi chcesz driftować? Niektóre mają do tego za mały promień skrętu

Up4 jest zbędne a jeśli już nawet chodzi o drifty to niech powiedzmy że jest to up4 i taki Kosik ma problem z parkowaniem to chyba raczej nie bedzie chciał driftować autem XD a tym bardziej jak by było to up4 do driftów to normalnie ja bym oszalał już na drogach jak manana mnie staranuje a tym bardziej ktoś se driftuje i cie staranuje. Dodatkowo Drifty podchodzą pod odwalanie z tego co wiem więc nic z tego ;/

@edit Poza tym można było by już napisać w dziale  propozycje, którego NIE MA żeby tej 'alphie' zmienili skręt jak Kosik mówi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin