Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Rockus z Bulleta

Rockus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Eldoszka!

W sumie gram tu już troszkę, dorobiłem się swojego a się nie przywitałem.
No to wam troszkę o sobie opowiem...
Mam na imię Jasiek, pochodzę z Ostrowca Świętokrzyskiego (małego miasteczka w województwie Świętokrzyskim). Uczęszczam do Szkoły Mistrzostwa Sportowego na kierunku piłki ręcznej (jest to szkoła średnia). Moimi zainteresowaniami jest sport (głównie siłownia) oraz motoryzacja (nie pogardzę dobrym, sportowym autkiem) no i oczywiście dziewczyny :D.
Na serwerze gram od początku sierpnia, znalazłem tu swój "kącik", wielu z Was pytało mnie: Skąd ten nick? - Już Wam odpowiadam, można ująć, że bawię się w takiego Bogusia na serwerze. Jako, iż poruszam się bulletem więc nazwałem się RockusZBulleta, to tyle jeśli chodzi o mój nick. Na serwerze jak wielu zauważyło jestem świetnym kierowcom i bardzo często znajdziecie mnie w towarzystwie SAPD (pościgu), jestem osobą dbającą o RP więc wszelkie takie pościgi są odgrywane z przykładnością do RP.
Jeżeli coś jeszcze chcecie o mnie wiedzieć - pytajcie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin