Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Modyfikacje by Mr_Magulon

Kapitan__Bomba
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka, Jest to mój pierwszy serwer MTA na którym gram. Dotychczas grałem na innych serwerach SA-MP jako centomaniak_93 lub Magulon. Chciałbym się pochwalić paroma swoimi projektami modyfikacji. Zacznę od tej, z której najbardziej jestem dumny, czyli PREMIER COUPE z elementami DTM oraz Itasha.

Co zostało zrobione:
1. Przeróbka nadwozia na 3d (zaspawanie tylnych drzwi oraz przeniesienie słupka B z przedłużeniem przednich drzwi
2. Zmiana lamp przednich (są to oczka z Turismo)
3. Spoiler klapy tylnej, który się uszkadza razem z tylną klapą
4. Fotele kubełkowe
5. Obniżone zawieszenie
6. Zmienione felgi
7. Dokładka przedniego zderzaka z Super GT
8. Światła pozycyjne w kierunkowskazach
9. Oklejenie pojazdu w stylu Itasha
10. Więcej grzechów nie pamiętam  :lol: 

A teraz czas na parę zdjęć tego bolidu:

sa-mp-073.png

sa-mp-074.png

sa-mp-075.png

sa-mp-076.png

sa-mp-095.png

sa-mp-096.png

sa-mp-097.png

sa-mp-098.png

sa-mp-099.png

W razie potrzeby mogę udostępnić go jako Wariant dla Premiera (coś jak Manana i Manana Cabrio). 

A teraz ulubiona część przedstawienia, czyli komentarze, które są mile widziane  B)  B)  B) 

Pozdrawiam!!! Stay tuned :D

Zastanawiam się, czy pisać pomysł by dac go jako wariant dla Premiera, tylko pewnie trzeba by było usunąć paintjob, bo dla niektórych graczy może być troszkę zbyt kontrowersyjny. Wtedy by też zniknęły lepy z szyb

Bardzo fajnie wykonane, W czym to robiłeś? Zmodeler?

Tak. Zmodeler 2.2.6

To dobry masz talent bo ja jedynie umiem zmienić felgi, obniżyć auto, dodać spojler i zmienić zderzaki.

nie mam talentu, dopiero się uczę :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin