Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o ub Vidzon zbanowany przez Kasia105

Geloo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble: Vidson
Powód zbanowania: Oczernianie serwera.
IP internetu, na który został nałożony ban: ---
Nick admina banującego: Kasia105
Opis bana: Gram sobie z kumplami w cs go i nagle dostaje bana z powodem: Oczernianie serwera?
Coś od siebie: Że niby oczerniałem serwer bo ub? To niemożliwe. Masz jakieś słabe info...

Grałem wtedy z XQ i bodajże z NeXem i jakoś nie słyszeli tego oczerniania. 

Chciałbym aby XQ się wypowiedzał, gdyż był przy tej sytuacji...

Poza serwerem mogę mówić co chcę, nie masz prawa mnie za takie coś banować. Nie mówiłem na ciebie czegokolwiek na serwerze 4Life albo na mumblu 4lif'a więc nie powinienem zostać zbanowany. Zbanowałaś mnie jak dostałem UB przez apelacje i ciągle wracasz do sprawy która minęła - pozdrawiam Cię... Chce to UB dostać, gdyż tak jak wspomniałem inne komunikatory nie mają nic wspólnego z serwerowymi. To, że ktoś Ci w ogóle głupstw naopowiadał, że ja niby oczerniałem serwer i Ciebie to jest nie prawda, w ogóle nie wiem co robisz w tej administracji skoro podejmujesz tak pochopnie decyzje i wysłuchujesz OSKARŻAJĄCYCH, a oskarżonego nie!

Wiele jeszcze nie wiesz :)

Na tym mumblu mnie obrażałeś. Z resztą wracasz bo tamten serwer nie wypalił?

Wiem co mówiłeś, sama niejednokrotnie słyszałam. Powiem szczerze za to u mnie nie masz życia. Nie będę Cię tolerować. Na tą chwilę ub nie dostaniesz a jeśli Ci się nie podoba że jestem w administracji to nie wracaj. Proste.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin