Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Realne Godziny

MareczekGwint
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam dziś chciałem napisać pare słów na temat pomysłu mojego oraz mojego kolegi.

Myślałem długo o tym jak fajnie by było gdyby czas na serwerze odpowiadał naszym zegarkom np: w Warszawie jest godzins 15 00 jest pora dnia wchodze na serwer i jest dzień a zegar w prawym górnym rogu ekranu wskazuje dokładną godzinę jaką widze na moim zegarku , tak samo w nocy jest 23 jest ciemno wchodze na serwer a tam ta sama sytuacja jest noc i jest realna godzinka , bo skoro w zimę jest śnieg na serwerze to czm nie powinno być realnych godzin . To tyle z mojej strony mam na dzieję że nasz pomysł zostanie zainmplementowany do gry . Żegnam i rzyczę miłego dnia lub dobrej nocy . ^^

A jeżeli ktoś chciałby grać w nocy, ale chodziłby na noc do pracy? Do tego po co realny czas jak przecież ten jest lepszy, nie leci szybko i podczas akcji RP jest realniej, bo lekarz powie, żeby przyjść po wypis za 2h, a nie 2 min. 

Serio?

Jeżeli nie ma działu na składanie propozycji to ich nie składajcie! Prosta logika a taka trudna do zrozumienia? Napisz to kiedy będzie otwarty na nowo dział "Propozycje/błędy".

Proszę bez żadnego głupiego tłumaczenia bo racja jest jedna.

Sam pomysł jest bezsensu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin