Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o UB zbanowany przez Geloo

Czyzu3369
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble:Lorves3434

Powód zbanowania: Wyzywanie po rodzicach

IP internetu, na który został nałożony ban:83.11.22.135

Nick admina banującego:Geloo

Opis bana:KubsoneG zabrał mi prawko i mnie poniosło w tedy poszedłem na kanał i wyzwałem raz po jego mame.

Coś od siebie: Bardzo za to przepraszam co zrobiłem więcej razy to się nie powtórzy

Po pierwsze: obraziłeś moją mame, nie jego. Nie powinieneś dostać tego ub póki ja na tym serwerze gram, szczerze - wiesz co Ci powiem? Pokazałeś jakim jesteś pieprzonym frajerem skoro jedyne co umiesz to napinać się przez internet wjeżdzając na rodzine kogos, poprostu jesteś jednym wielkim zerem. W du**e mam te punkty które otrzymam, nie powinieneś mieć prawa wejść na to mumble za takie kur*a zachowanie jakie nam pięknie przedstawiłeś. Ban został wniesiony na moją oraz Kubsona prośbę i proszę o odrzucenie aktualnej oraz każdej kolejnej apelacji.

ps. na prośbe Geloo, możesz napisać następną apelacje dopiero za 48h ;)

To mam rozumieć że jestem zerem najpierw mówisz że jestem za******y a teraz anty mnie jak coś to pisze za lorvesa dlatego że jest w szpitalu bo chciał się powiesić . Ja wiem jaki on jest po jednym dniu mu przechodzi ale teraz nie bo leży w szpitalu w ciężkim stanie a Kubsonka jak niebylo to było źle

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin