Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Ogarnijcie frakcje

BlueBeerPL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

I raczej częściej można zobaczyć jak laweta jedzie lub taksówka z klientem niż jakieś czynności służb mundurowych.

Odezwał się Adik który nigdy nie był o nie widział izi taxi Witam podwieźć jak najdłuższą drogą/O przepraszam AFK na spawnie bo mi się jeździć nie chce/bind bind bind jedziemy 

I raczej częściej można zobaczyć jak laweta jedzie lub taksówka z klientem niż jakieś czynności służb mundurowych.

Odezwał się Adik który nigdy nie był o nie widział izi taxi Witam podwieźć jak najdłuższą drogą/O przepraszam AFK na spawnie bo mi się jeździć nie chce/bind bind bind jedziemy 

.

ty nigdy nie byłeś w tsa (chyba) i nie wiesz jak to jest jak leci bardzo dużo zgłoszeń. Każda frakcja ma swoją aktywność. Niech lepiej każda frakcja przestanie uważać się za najlepszą i przestanie poniżać inne frakcje :) 

Powiem tak , byłem w TSA (styczeń-kwiecień 2017) , aSAFD (listopad 2016). Teraz jestem w SARA. Denerwują mnie osoby piszące że TSA to biznes , lecz aktywność wygląda tam 5/10. Pamiętam jak tam byłem to sam robiłem zgłoszenia z kilkoma innymi pracownikami. Innym się nie chciało. Afczenia nie ma na spawnie , ponieważ jest tam dużo ludzi a o skrage łatwo. W aSAFD byłem jeszcze gdy była baza w SF (blisko urzędu) , było tam dużo afczenia na koszarach. Teraz jestem w SARA zgłoszenia są robione systematycznie , teraz jest koniec akademii a aktywność się trzyma. Frakcje takie jak SAMD , SAFD to najwięksi afkerzy na serwerze , możecie na mnie pluć , wyzywać ale to jest tylko moje zdanie. Patrole są wykonywane sporadycznie. Np. w SARA czy TSA za dłuższy pobyt na bazie pod S1 jest kara. Lecz inne frakcje będą siedziały na koszarach , bazie a jadą na TSA za to że czekają na klientów na spawnie "BEZ JAJ"

PS: Nie każdy ma czas aby siedzieć 12/24H na kompie.

W aSAFD byłem jeszcze gdy była baza w SF (blisko urzędu) , było tam dużo afczenia na koszarach. Teraz jestem w SARA zgłoszenia są robione systematycznie , teraz jest koniec akademii a aktywność się trzyma. Frakcje takie jak SAMD , SAFD to najwięksi afkerzy na ser

Słuchaj nie nazywaj nas afkerami, bo nasza frakcja potrzebuje role play, a nie jesteśmy robotami, którzy widzą tylko ten serwer, i czekają bezmyślnie na zgłoszenia.

W aSAFD byłem jeszcze gdy była baza w SF (blisko urzędu) , było tam dużo afczenia na koszarach. Teraz jestem w SARA zgłoszenia są robione systematycznie , teraz jest koniec akademii a aktywność się trzyma. Frakcje takie jak SAMD , SAFD to najwięksi afkerzy na ser

Słuchaj nie nazywaj nas afkerami, bo nasza frakcja potrzebuje role play, a nie jesteśmy robotami, którzy widzą tylko ten serwer, i czekają bezmyślnie na zgłoszenia.

Szkoda tylko   że jest was po 10 osób przed jakimkolwiek wezwaniem, po chwili robi się was 2-3 osoby, kappa

Podobnie z waszymi patrolami - jeździcie niemalże wszędzie, każy pojazd porzucony jest znaleziony przez Was, ok. Ale nieraz widziałem jak jest was 2 patrole, a pali się niemalże wszędzie gdzie się da :) Pytając dlaaczego nie jedziecie, odpowiadacie że jeździcie ale co godzine,(?), lecz nawet gdy minie ta godzina pożary dalej są. 

SAMD - Brak ludzi, gdyby było  tam 2x razy więcej ludzi byloby od razu inaczej.

SAPD - Niezauważyłem żeby pościgi były wykonywane źle (nie licząc małych pomyłek)

TSA się obudziło, póki co jest okej

SARA -myslę że lenistwo, kappa.

//edit 

niestety, brak  skryptów na niektóre rp również przyczynia sie do braku chęci w danej frakcji
Edytowane przez Pawelek

Szkoda tylko   że jest was po 10 osób przed jakimkolwiek wezwaniem, po chwili robi się was 2-3 osoby, kappa

Podobnie z waszymi patrolami - jeździcie niemalże wszędzie, każy pojazd porzucony jest znaleziony przez Was, ok. Ale nieraz widziałem jak jest was 2 patrole, a pali się niemalże wszędzie gdzie się da :) Pytając dlaaczego nie jedziecie, odpowiadacie że jeździcie ale co godzine,(?), lecz nawet gdy minie ta godzina pożary dalej są. 

SAMD - Brak ludzi, gdyby było  tam 2x razy więcej ludzi byloby od razu inaczej.

SAPD - Niezauważyłem żeby pościgi były wykonywane źle (nie licząc małych pomyłek)

TSA się obudziło, póki co jest okej

SARA -myslę że lenistwo, kappa.

//edit 

niestety, brak  skryptów na niektóre rp również przyczynia sie do braku chęci w danej frakcji

No trudno że pożar się respi co godzinę i jest ich ponad 15 w różnych miejscach. Ale walić to lepiej jeździć lawetą i zabierać każde auto jakie leci bo to nic trudnego . A tak naprawdę każdy w du**e był i gó**o widział i się wypowiada nie potrzebnie na temat innych frakcji jak coś nie pasuje to zapraszam SKARGI albo RCON niech oni to wyjaśnią a nie gracze który nic nie rozumieją a się wypowiadają bo idą za głosem ludu.

Tyle za tą wypowiedz nawet przyjmę punkty jeżeli cię obraziłem 

Witam chciał bym powiedzieć że frakcje są chore jakieś ponieważ do malutkiego wypadku muszę wezwać wszystkie frakcje (SAPD,SAFD,SAMD) gdy chcę wyjaśnić przy SAPD wypadek i to już zaczyna być chore ponieważ wzywam SAPD a oni mają to głęboko w D... i muszę wezwać do takiej błahostki wszystkie frakcje i jak można mogę porozmawiać z Liderami tych frakcji bo chcę im coś wyjaśnić w sprawie RP i RPG na tym serwerze bo jak ja to widzę to aż mi sie w głowie zaczyna j...ć przez to.

To jest dla Rcon

Nick w grze mam DareczQ

Masz 8 godzin przegranych na serwerze i już robisz jakieś dyskusje ? Zdobądź więcej doświadczenia w RP to pogadamy. Nie sądzę również by jakikolwiek lider z tobą rozmawiał. Mają ważniejsze sprawy na głowie. Problem nie leży we frakcjach tylko w osobach które wykonują wypadki. Na przykład jeśli ktoś umie RP i wie jak zrobić wypadek to spoko będziemy. Ale jeśli jaki Cejotek z 10 minutami na serwerze będzie chciał zrobić wypadek to wiadomo też będziemy ale w trakcie dojazdu na wypadek dowiadujemy się że osoba która robiła wypadek nie zna RP, nie wie jak je odgrywać. 

Radzę zamknąć ten temat bo osoba która go napisał i tak nic nie zdziała. To nie jest serwer RP. Więc jak masz jakiś kłopot z tym to idź to RCONA lub do jakiegoś lidera frakcji. 

Bo to konto zastępsze na tym a normalnie mam ponad 430 minut w gdzie i widzisz co napisałem jaki mam nick to czytaj uważniej.

Typo napisał o aktywności SAFD, SAMD oraz SAPD, a tu rozpoczęła się wojna.

Co do aktywności frakcji masz rację, a jak odgrywają to num_1, num_2, itd. i cała akcja RP została odegrana, to my spadamy elo.

edit.

a tutaj RP według jednego z funkcjonariuszy, czy tam adepta.

[2017-08-21 23:51:20] [Output] : * Snoop Odbiera

[2017-08-21 23:51:24] [Output] : * Snoop Przegląda dokumenty
[2017-08-21 23:51:44] [Output] : * Snoop oddaje dokumenty
[2017-08-21 23:52:26] [Output] : Snoop [83]: Prosze o otworzenie bagażnika
[2017-08-21 23:52:53] [Output] : *AKCJA RP* Bagaznik się otworzył (Snoop)
[2017-08-21 23:53:17] [Output] : * Snoop Sprawdza zawartośc bagażnika: Apteczkę, Gaśnicę, Trójkąt ostrzegawczy
[2017-08-21 23:53:36] [Output] : Snoop [83]: Teraz prosiłbym o mrugnięcie swiatłami
[2017-08-21 23:54:06] [Output] : * Snoop patrzy na światła
[2017-08-21 23:54:23] [Output] : Snoop [83]: Wszystko wydaję się w porządku. Teraz sprawdzę pana bieżniki w oponach
[2017-08-21 23:54:29] [Output] : * Snoop otwiera bagażnik
[2017-08-21 23:54:36] [Output] : Mikixxd [66]: Niedawno wymieniane
[2017-08-21 23:54:43] [Output] : * Snoop wyciąga maszynkę do sprawdzania bieżników w oponach
[2017-08-21 23:54:43] [Output] : Mikixxd [66]: Razem z felgami nowiutkimi
[2017-08-21 23:54:48] [Output] : * Snoop włącza maszynkę
[2017-08-21 23:54:51] [Output] : *AKCJA RP* maszynka włączona (Snoop)
[2017-08-21 23:55:07] [Output] : * Snoop Sprawdza bieżnik opony przedniej lewej
[2017-08-21 23:55:13] [Output] : *AKCJA RP* Wynik poprawny, 4.53mm (Snoop)
[2017-08-21 23:55:31] [Output] : * Snoop sprawdza bieżnik opony tylnej lewej
[2017-08-21 23:55:37] [Output] : *AKCJA RP* Wynik poprawny, 4.53mm (Snoop)
[2017-08-21 23:55:45] [Output] : * Snoop sprawdza bieżnik opony tylnej prawej
[2017-08-21 23:55:51] [Output] : *AKCJA RP* Wynik poprawny, 4.53mm (Snoop)
[2017-08-21 23:56:00] [Output] : * Snoop sprawdza bieżnik opony przedniej prawej
[2017-08-21 23:56:06] [Output] : *AKCJA RP* Wynik poprawny, 4.53mm (Snoop)
[2017-08-21 23:56:15] [Output] : Mikixxd [66]: Widzi pan? Nowiutkie są
[2017-08-21 23:56:18] [Output] : * Snoop wyłącza maszynkę
[2017-08-21 23:56:25] [Output] : *AKCJA RP* Maszynka wyłączona (Snoop)
[2017-08-21 23:56:39] [Output] : * Snoop odkłada maszynkę do bagażnika
[2017-08-21 23:56:43] [Output] : * Snoop zamyka bagażnik
[2017-08-21 23:57:00] [Output] : Snoop [83]: Dziękuję, to wszystko
[2017-08-21 23:57:08] [Output] : Snoop [83]: Może pan odjechać, miłego dnia
[2017-08-21 23:57:08] [Output] : Mikixxd [66]: Dziekuje do widzenia

no błagam, nie ośmieszajmy się.

Wypowiadacie się negatywnie na temat sapd gdzie my tu z rp robimy tylko kontrolę i ew pierwsza pomoc niekiedy ;)

SAFD zawsze są bogami rp i jak  cos im sie nie spodoba to koncza rp zwijaja manatki i jada na koszary spowrotem a pozniej jest placz ze nikt z nimi nic nie robi. Nie jezdza na pozary "bo im sie nie oplaca" jak to sam lider stwierdzil.

Nie interesuje mnie tak na prawde co robia inne frakcje, nie jestem tam w zarzadzie i nie mam zamiaru sie w nic mieszac, ale jednoczesnie nie pozwole na negatywne wypowiedzi(które nie mają żadnej podstawy, a są pisane bo jest spina) na temat frakcji, w ktorej obejmuje wysokie stanowisko.

Każdy jest taki mądry, a jakbym z nim rozegrał pełną akcję rp to by wolał wyskoczyć przez okno albo napisałby skargę na ekipe ze baker to skurczysyn i odwala na rp :) Gdyby połowa z tych ktorzy tak cisna sapd za ich rp była chociaż dwa dni z resztą o czym ja pisze xD Zacznijmy od tego, ze neagtywne wypowiedzi daja odwalacze ktorzy sa dojezdzani na pierwszym lepszym poscigu ;)

Moge sie zalozyc o milion ktorego nawet nie mam, ze nie poradzilibyście sobie w sapdach  :lol:

+zamykam do czasu wypowiedzi rcona, bo jak na razie kazdy cisnie a nie byliscie w danej frakcji nawet 15 minut co poniektórzy bo wolicie afczyć na bazie zamiast zrobic coś w kierunku tego, aby było lepiej

Edit:

JS2YDSn.png macie swoje najbardziej aktywne frakcje kłamczuszki :)(z sapd byl jeden adept na sluzbie takze odejmijcie tego jednego bo podobno adpeci u nas nadrabiaja aktywnosc :wub: )

Edytowane przez Baker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin