Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

ZABAWA Napisz swoją najśmiesznejszą historyjkę związaną z serwerem.

Un4Given
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Moja?? Hmmm

Bawiłem się na serwie i skakałem i wgl nagle nie zauważyłem sapd i tak skoczyłem nad autem sapd że chwyciłem tylnimi kołami dachu sapd i ostrzeżenie "skakać sobie możesz ale ostrożniej na sapdy i graczy hehe nie da się tego tak opisać gdybym to nagrał to była niezła beka z sapdem pozdro dla kumatych

Na początkach drugiej edycji gdy walton z salonu kosztował 800pln, XQ prawdopodobnie przypadkiem dał mi po kilka razy miniguna XD. Ss nie mam bo Nie wiedziałem że takie coś jest a poza tym byłem cj xd

Zniszczyłem 2 auta, oraz zabiłem 5 około ludzi. Potem przyjechał sapd i mnie zabili ;-;

Jechalem bulletem przez most i utopilen firetrucka jak jechal xdd

No, swietne to bylo i w ch smieszne dla Nas...
Chciał się pochwalić wiec sie pochwalił...

a to http://mta4life.pl/topic/68585-pomoc-w-j-niemieckimodrabianie-lekcjikorepetycje/?fromsearch=1 to jedno wielkie XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin