Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Problem z mikrofonem!

Grzanka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka mam taki problem

Mam słuchawki Natec GENESIS H59 Mają one mikrofon (Odpinany) Który już bo 2 tyg krzeszczy Czytałem sobie opinie na temat tych słuchawek i wyszło że co 3 posiadaczu tych słuchawek dzieje się to samo

I tu mam największy problem iż mam laptopa oczywiście ma wbudowany mikrofon ale nwm jak zrobić tak żeby Dźwięk był normalnie w słuchawkach a mój głos wyłapywał mikrofon z Laptopa odpięcie mikro z słuchawek nic nie daje.

Pozdrawiam i myślę że ktoś pomoże :) 

Także miałem te słuchawki i zepsuły mi się one po miesiącu więc polecam ci pozbierać więcej kasy i kupić jakieś po żądne. To tyle ode mnie.

// Miałem też laptopa jak je miałem więc nie wiem jak ci pomóc po prostu jednym słowem są (ładne mówiąc) kupą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin