Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o UB na Mumble: PeQe zbanowany przez Lukasz1397

PeQe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble:PeQe 

Powód zbanowania: Nagrywanie (chyba nie wiem gdzie jest powód)

IP internetu, na który został nałożony ban:Na razie nie wiem jak to sprawdzić...

Nick admina banującego: Lukasz1397

Opis bana: Ktos mi sprzedał info że można nagrywać w celu dowodowych i on mi rodzine wyzywał więc chciałem nagrać to i skarge napisac ze moją rodzine wyzywa . 

Coś od siebie: Przepraszam nie wiedziałem ze nie mg nagrywać w celu dowodowych nie będę już tak robił.

Tak naprawde jestem związany ze sprawą, ponieważ byłem w tym samym czasie z PeQe na MM i jestem ciekaw dlaczego oni zadnej kary nie dostali tylko pequ :

Jezdzili po "starych",wyzywali ,a mówilem z początku aby przestał jezdzic nie dochodzilo do niego i zdenerwowałem się z Peqiem i nie daliśmy sobie pozwolic przynajmnie ja.
​Ja bym także wnioskował o kare dla nich.

Dowodów nie mam bo nie można nagrywac ;(. Lecz im uwieżyłes na słowo.

/Prosze nie karac pkt, ponieważ jestem związany ze sprawą.

Tak naprawde jestem związany ze sprawą, ponieważ byłem w tym samym czasie z PeQe na MM i jestem ciekaw dlaczego oni zadnej kary nie dostali tylko pequ :

Jezdzili po "starych",wyzywali ,a mówilem z początku aby przestał jezdzic nie dochodzilo do niego i zdenerwowałem się z Peqiem i nie daliśmy sobie pozwolic przynajmnie ja.

Gosciu sam jechales po rodzicach i wgl. PeQe dostla bana słusznego. Wbil na kanal tylko po to aby pocisnąć  mnie bo nie dostałem się do SARA a ja się wku@!ilem i odpowiedziałem na jego słowa. Nikt tu nie jest swiety. Przyznam rację że mnie trochę poniosło i tu chcę was przeprosić. Ja nie powinienem tak zareagować ale wy tez powinniścię się ogarnąć i nie wyzywać

Gosciu sam jechales po rodzicach i wgl. PeQe dostla bana słusznego. Wbil na kanal tylko po to aby pocisnąć  mnie bo nie dostałem się do SARA a ja się wku@!ilem i odpowiedziałem na jego słowa. Nikt tu nie jest swiety. Przyznam rację że mnie trochę poniosło i tu chcę was przeprosić. Ja nie powinienem tak zareagować ale wy tez powinniścię się ogarnąć i nie wyzywać

Dowodziki poproszę, że jeździłem po rodzicach?

Tak w ogóle ty zacząłeś pierwszy jeździć po rodzicach no sry norma dla podsty.

PS

Kończe z Tb temat ... blokuje cie i tyle

Co ty gadasz przecierz sam smiales sie ze mnie ze wyleciałem na czarną liste bma sara i to ci powiedziałem że sam lepszy nie jesteś..... I nie spamcie juz w apelce bo nic to nieda bez dowodzików a kłócenie sie w apelce jest bezsensu. Węc wiesz alfons nie udzielaj sie bo sie jeszcze rozpłaczesz się jak to ty niedostałeś sie do sara i powinienes to ty  sie dostac a nie ktoś inny tak to jest egoizm 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin