Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o UB na mumble Sebek. zbanowany przez ZbyK

Sebek.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble:Sebek.
Powód zbanowania:Sebek
IP internetu, na który został nałożony ban:109.196.154.196
Nick admina banującego:ZbyK
Opis bana:Konflikt między administracją
Coś od siebie:Bardzo przepraszam za swoje zachowanie, wyrażam skruchę.Chciałbym przeprosić cię Kasiu oraz ZbyK

Dobrze, że ta apelacja się pojawiła. Sorry, że się tu wypowiadam, proszę mnie nie karać punktami ostrzeżeń. 

Sebek., czemu mi na FB groziłeś NIESŁUSZNIE sądem, że mnie podasz do sądu za to, że obrażałem Cię w żarcie? Przestraszyłem się i Cię z FB usunąłem zaraz po Twojej informacji o tym.

Proszę, wytłumacz to Kasi105, ZbyKowi, Damian.owi, administracji, mi.

Kasia105 na ślepo Ci daje szanse na UB, wiedząc jakim Ty jesteś człowiekiem - oczerniałeś ją (Damian. ma nagranie z tego).

Brak słów na to. :( :( :(

PS. Już nie chciałem się wypowiadać w Twoich wcześniejszych apelacjach o tym unbanie na MM (bo to nie miało sensu) - to jest moja 1sza wypowiedź w tej apelacji.

//Punkty za to, bezsensowna wypowiedź. /K1908

Edytowane przez Kibol1908.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin