Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Off-topic motoryzacji

Bolek.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Kikon napisał:

Ponad prawie 20 km na godzinę xd? Według sheetsa jedzie 174 z 1.6 up1 a w grze jechał dużo więcej, no chyba ze ten licznik na serwerze to tylko dla wyglądu

Nie jestem w stanie ci odpowiedzieć na twoją wypowiedź, gdyż nie mam aktualnie możliwości sprawdzenia czy faktycznie tak przekłamuje.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Siema mam pytanie do RCON’ów, jak było stare up4. To jak sie zmienial poziom skrętu w samochodzie. Np jak samochód ma stock 35 stopni, to up4 -1 mial 32? Czy to jakoś procentowo się zmieniało. Nurtuje mnie to pytanie od dluzszego czasu bo chcialbym ustawic sobie taki sam handling na mojej elegy co kiedys a nie potrafie tego zrobić. Wydalem juz z 30k na to i dalej nic.

• Moderator
8 godzin temu, SH_Shajkox napisał:

Siema mam pytanie do RCON’ów, jak było stare up4. To jak sie zmienial poziom skrętu w samochodzie. Np jak samochód ma stock 35 stopni, to up4 -1 mial 32? Czy to jakoś procentowo się zmieniało. Nurtuje mnie to pytanie od dluzszego czasu bo chcialbym ustawic sobie taki sam handling na mojej elegy co kiedys a nie potrafie tego zrobić. Wydalem juz z 30k na to i dalej nic.

Może grałeś zimą na handlingu zimowym

• Moderator
11 godzin temu, SH_Shajkox napisał:

Nie właśnie, swoją elge wtedy miałem już 2 zimy, także doskonale wiedziałem jak się zmienia handling, od wczoraj tu nie gram

generalnie skrętność z kompo działa tylko przy niskich prędkościach, więc 30/25 tego skrętu bym dał i szedł w tym kierunku

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin