Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pożegnanie..

PVK.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

To na tyle, koniec  tych przyjemnych rzeczy, koniec posi, koniec rangi, koniec gry. Miło mi było pomagać wam jako support i jako administrator,  wybiło mi już dawno 2k godzin,  co za tym idzie znudziła mi się gra, a dokładniej całe MTA.. To już nie to co kiedyś, przychodziło się ze szkoły buch plecak w róg pokoju i grało się do wieczora, moja najlepsza ekipa posypała się już w 2k16, zostałem w sumie sam, nie poddawałem się, bo kiedyś, liczyłem tam głęboko w marzeniach, że dostanę rangę Supportera, kompletnie nie myślałem o Administratorze, a tu taki myk.. Dziękuję bardzo całej administarcji rcon za te niezapomniane (dla mnie) awanse na tym serwerze... Myślę że osoby które tutaj poznałem, (oczywiście nie wszystkie) są u mnie faworytami, takich jak wy nie poznam nigdzie indziej.. Min. kilka takich osób:

@Krulu - Najlepsza morda, żaden sprzedawczyk. Fajnie się grało w cski, kiedyś rewanż pykniemy na diglase :D

@ZbyK - My, to już znamy się sporo, więc dozobaczenia nie mówię, bo kontakt mamy 

@Kasia105 - Tyle co z Tobą przeżyłem nie przeżyje żaden gracz tego serwerka :D, hejka Kasiunia, fb mamy.

@ENOMEK - Spoko morda, zawsze chętna do pomocy 

@XQward -  Spoko ziom, dobry strzelec w gry komputerowe, dozobaczenia ziom ;)

@s1xxu -  Najlepsza morda ever <3 Chyba innej takiej osoby nigdy nie poznam :D, FB wiadomix :P

@Hrvdziu. - 16974 :*  Trzymaj się Kacper, dozoba kiedyś tam :D

@RaveX -      Cześć ziomuś, kontakty mamy także jak coś to  :D 

@Baker - raker bater, 123 spoko morda, zawsze chętna do pomocy z kompem. Pozdrówki i powodzenia na serwerku :>

@.Dominik. - Ogarnięty i kulturalny XD Dozobaczenia chłopak :D

@hoopak - ogarnięta jak i mądra osoba, życzę awansu na RCOna :) 

@Hyak - Nie wiem czy będziesz to czytał, aczkolwiek byłeś bardzo fajną osobą, odezwij się kiedyś na FB. ;) 

@Znajomy - Czasy  twojego suppka i administratora niezapomniane, polecam 123 XD

@Jxliaa - FB, chyba :/ 

@Nukill - ogar ziomek, troche śmieszek troche nie, eluwa

@Kozaaa - trzym się, dzięki za wszystko :)

@Xsardes - spoko mordzix, mimo wszystko byłeś spoko ziomek ;)

@Wujcio_BS - dzięki za szansę w SAPD i to kilku krotną, spoko morda, Leszka lubi :D 

@DeltaRon - Elo papryk, kontakt mamy, jednak lepiej było w 2k15 :) 

@SkouT - Czekam nadal na przyjazd :P 

@Lisa_ - Dosyć  fajna dziewczyna, pracowita jak i pomocna, trzymaj się serdecznie :D 

@Michaler - spoko ziomek, zwłaszcza za czasów 2k15, trzymaj się xD :D

Frakcje TSA, SAMD, SARA, SAPD i SAFD - Dziękuję za wspaniałe akcje i  rozmowy.

Gracze 4life - Bez was rola administratora byłaby nudna <3 

Oraz wiele wiele innych osób, które pewnie teraz nie są tutaj wypisane, ale pamiętam je doskonale..

Do zobaczenia.... kiedyś na pewno :D

S4, nq, nara itd. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin