Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Zaliczki w więzieniu.

matvs.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pomysł żeby były zaliczki tylko nie że 1h to 1k bo to by było za łatwe.

To jest mój pomysł nie wiem czy był taki czy nie był.

Żeby nie było za drogo i nie za tanio to może..

1h to 10k

2h to bedzie 20k i tak dalej

45 min to 7,5k

30 min to 5k

15 min to 2,5

Nie pracowałem nad tym ale myślę, że jak ktoś z RCONOW się tym zajmie to MOŻE będzie to na korzyść uciekinierów.

Oczywiście czekam na odpowiedzi negatywne/pozytywne.

PS. Te zaliczki będzie musiał ktoś zapłacić i w więzieniu będziemy mieli zablokowane dawanie pieniędzy.

Pozdrawiam MaTTsoN

Po 1. Ceny to jakiś kosmos 

Po 2. Powstaje skrpyt odpowiadajacy dopiero za pakowanie do wiezienia za punkty karne wiec watpie żeby ktokolwiek kiedykolwiek się tym zajął.

Po 3. Takie "wykupienie gracza nie ma sensu bo i tak szanowne SAPD lubią sobie zapomnieć o wypisaniu z komputera i za godzinę znów cie zlapia i co? Kolejne 10k? Bez sensu.

Szczerze, "Teraz to doj*bał" chciałoby by się rzec xD

Pomysł bez sensu, a ceny? Że niby za niskie? czytając komentarze. Wiem że to jest tylko przykład z twojej strony ale dla większego napięcia się cejotów którzy mówią że za wysokie powiem przeciwnie, za niskie. Skoro uciekasz to musisz ponieść karę, czas to pieniądz więc skoro nie chcesz siedzieć w czterech ścianach to płać jak za prezydenta.

W momencie gdy coś takiego chcielibyście na serwerze ujrzeć to pierwszo musicie poczekać do 2k20 a potem rcon musiał by podjąć pracę nad przerobieniem całego systemu komputerowego SAPD i dokończyć skrypt z punktami.  Tyle z mojej strony dobranoc.

Wypowiedź miał na napięcia cj jak plandeki na starze. #nie znam się więc się wypowiem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin