Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life - Dzień z życia Lidera! [SARA] v3 #25

Akvez
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No takie troche ponizej sredniej.

Zwalasz wine na material Hayak'a. Jestes Liderem napisz kurde lepszy... Czy jestes Liderem bo hajs sie zgadza tam? 

Generalnie Twoje filmiki sa przecietne w audio i to bardzo przecietne. Jesli nie dodajesz kamerki w 2017tym to zrob chociaz ciekawe miniaturki, cokolwiek. Nawet Twoj banner jest mega sredni. Jestem zdania, ze albo cos sie robi, albo nie robi sie tego wcale.

Edit 1. Juz kiedys skrytykowalem Ci film, ze na poscigach dajesz muzyke, jak w 2009 nie odpisales, wiec tak na przyszlosc. Lepiej juz pogadac, a jak mocno przeklinacie na poscigach i wyzywacie Policjantow jak ja to wypikuj. 

Zgadzam się z tobą jak najbardziej, ale napisać taki materiał nie jest tak prosto. Tak, wiem moje audio jest przeciętne, lecz "nie od razu Kraków zbudowano" na wszystko potrzeba czasu, z każdym materiałem zdobywam nowe doświadczenie i uczę się czegoś nowego. Jak zauważyłeś poleciała na mnie mega fala hejtu, głównie od SAPD. Jestem otwarty na sugestie oraz negatywną opinię, ale gdy widzę że ktoś "obraża" frakcję, to aż mnie krew zalewa, mam chęć wyrazić swoją opinię, lecz muszę się hamować. Ekipa 4life już od dawna pada, ale własnie przez takie szuje ( Nie chodzi mi o ciebie @Tata_Only*998 ) Mówię o tym otwarcie, bo to co oni wyprawiają przechodzi ludzkie pojęcie. 

23 godziny temu, Bolek. napisał:

Po co przedstawiasz coś, czego po negatywnych wypowiedziach się wstydzisz i wypierasz?

Oczywiście że się nie wypieram, po prostu przedstawiłem moją sytuację. Gdy był @Hyak liderem, nikt nie miał problemu do jego  RP, gdy ja przejąłem stanowisko Lidera, to nagle wszyscy mają problem.

3 godziny temu, BOCHA. napisał:

No takie słabe 1/10 wymyślone na szybko. Jak już robisz coś czego nigdy w życiu nie robiłeś to sie do edukuj a nie robisz pośmiewisko z frakcji jako Lider ;)

O czym ty mówisz mój drogi, prowadziłem tyle szkoleń, a ty wmawiasz mi że robię te RP pierwszy raz. Pośmiewisko robisz ty, pisząc takie rzeczy, gdy nie masz o nich pojęcia.

1 godzinę temu, MaciekMaster69 napisał:

Jesteś liderem, ciśniesz swoich pracowników ( żeby dobrze wykonywali akcje RP) a sam dobrego RP nie potrafisz wykonać. MASAKRA 

Wnioskując po nicku, można się domyśleć że jesteś młodszy, jako lider muszę wymagać, dzięki temu się uczą i zdobywają nowe doświadczenie. Pisząc takie rzeczy?! Człowieku te RP jest w materiałach szkoleniowych :)

Edytowane przez Akvez

10 minut temu, MaciekMaster69 napisał:

Mam 16 lat kolego.  Nick mogę zmienic a ty raczej RP zbytnio się nie nauczysz, nie mówię o przeciętnym lub słabym R0 tylko o fajnym, ciekawym i wyczerpujacym swoje możliwości. 

Powtórzę jeszcze raz, RP wykonywałem według materiału szkoleniowego Hyak'a.

12 minut temu, MaciekMaster69 napisał:

Mam 16 lat kolego.  Nick mogę zmienic a ty raczej RP zbytnio się nie nauczysz, nie mówię o przeciętnym lub słabym R0 tylko o fajnym, ciekawym i wyczerpujacym swoje możliwości. 

Ty akurat nic nie mow o RP bo SAPD z Ciebie jest slaby. Nie raz musialem z Toba dyskutowac bo nie wiesz co i jak musisz robic.. Nie bronie Akvez'a bo go nie znam, moze wypowiedziec sie o RP Sand, Baker, Eldo, Wujcio itp itp, ale nie Ty bo nawet nie znasz KRD w glupiej grze... Nawet krytykowanie wychodzi Ci slabo. Jesli wymagasz od kogos wyczerpujacego RP to musisz zaczac od siebie...

A czemu wszyscy się czepiacie @Akvez'a ? Jak sam Akvez napisał On nie zrobiłem tego RP. Hyak wszystkie RP stworzył, a nie Akvez miejcie pretensje do twórcy. Z czasem może pojawią się nowe RP stworzone przez Akveza. Umiecie komentować, a jak przyjdzie co do czego, to niczego się nie podejmiecie. ( Nie tyczy się, to wszystkich użytkowników)

Akvez tłumaczenie się tym ,że odgrywasz RP tak jak napisał Hyak jest dziecinne bo jeżeli jesteś Liderem frakcji i wiesz ,że odgrywanie tego RP jest śmieszne pownieneś zająć się tym i napisać sensowe RP chyba ,że jesteś we Frakcji dla pieniędzy :)

Co do filmiku przed nagrywaniem przemyślaj trochę co mówisz ponieważ niektóre zdania,które wymawiasz nie mają nic wspólnego z tym co chciałeś powiedzieć  !  :)

Pozdrawiam  

W dniu 4.12.2017 o 19:55, Akvez napisał:

Zgadzam się z tobą jak najbardziej, ale napisać taki materiał nie jest tak prosto.

W takim razie mam propozycję. Otwieraj wątki, w których będziesz przyjmował propozycje RP od graczy, pewnie mamy takich, którzy znają się na takich sprawach i mogą Ci pomóc ;).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin