Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Moje prace Matthias9752

Maciek.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, moja przygoda z map editorem zaczęła się w 2011 roku wtedy tworzyłem także mapy w Map Constructorze na serwery SAMP później rozpocząłem swoją przygodę na pewnym bardzo dużym serwerze MTA gdzie możecie zobaczyć pozostałe moje prace jak np. interior SAPD, interior akademii frakcji, wiadukt LV-SF, garaże itd. po długiej przerwie około rocznej w ME stwierdziłem że czas do niego powrócić. I stworzyłem bazę dla jakieś firmy, biznesu wiem tyłka nie urywa ale jakoś jest. Jest mało obiektów ze względu na to że tworząc prace pamiętam o optymalizacji jej żeby nie spowalniała najwolniejszych komputerów. Przedstawię wam tutaj także pozostałe moje prace:

Baza firmy/biznesu:

Giełda Los Santos:

Spoiler

FKt0tMt.jpg

sUc10Af.jpg

gFh8Cqj.jpg

yG6cE6J.jpg

Interior Straży Miejskiej:

Spoiler

RJTzikv.jpg

IFaDOyD.jpg

zGUcIno.jpg

4KtZUrO.jpg

9bNzkEt.jpg

82I1zgw.jpg

VXvQC93.jpg

btYqkAj.jpg

zuWOBOM.jpg

mb6J12Z.jpg

JRtLlqe.jpg

Interior budynku sprzedaży/kupna pojazdów:

Spoiler

eB0g0Ay.jpg

WGYROvL.jpg

9q0yFsm.jpg

Pozdrawiam Matthias9752/Maciek*

Taka mała informacja dla tych co mnie mogą tutaj znać lubić/nie lubić z tamtym serwerem nie mam już nic wspólnego z powodu kłótni z pewną RCONką.

Szczerze?

Tylko mi się podoba interior kupna/sprzedaży

interior straży miejskiej tak mi się nie podoba, w sumie nie wiem czemu

giełda jest taka aż za prosta ( według mnie ) te barierki ( słupki ) co są na 3 ss'ie można w bardzo łatwy sposób rozwalić

baza firmy/biznesu to tak jakby dać wieś do miasta ( czego ja nienawidzę ), nie rozumiem czemu tam stoi stacja benzynowa oraz ta budka,

słup oświetleniowy stoi idealnie na dwóch wyjazdach z parkingu ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin