Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pochwała na TheArasik, malpolud699 oraz TheMistrzuPL

S1lent
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zapraszam do rozpatrzenia mojej pochwały na kilku pracowników frakcji SAMD.

Nick chwalącego:  S1lent

Nicki chwalonych:  @TheArasik, @malpolud699 oraz @TheMistrzuPL

Powód pochwały:  Oprowadzenie po całej lokacji frakcji SAMD z głównym opisem.

Opis zdarzenia:  Wczoraj wieczorem podjechałem pod bazę frakcji San Andreas Medical Department, aby po prostu wszystko zobaczyć, zwiedzić i zapoznać się z całą lokacją.

Niestety jestem osobą, która nie pracuje aktualnie we frakcji, dlatego nie miałem dostępu do wszystkich pomieszczeń, pięter. 

Z pomocą przyszli mi chłopaki, którzy z miłą chęcią oprowadzili mnie po całym szpitalu, SOR oraz jednostce GOPR.

Pokazali mi również wyposażenie akademii, pojazdy frakcyjne oraz całość frakcji znajdującej się w LV.

Doceniam tą postawę, bo nie każdy potrafi stracić czas dla "gościa", który po prostu chcę sobie zwiedzić całą lokację frakcji.

Z miłą chęcią porozmawiałem z nimi o warunkach i obowiązkach panujących w waszej frakcji.

Słowo do lidera oraz zarządu , pracownicy wyżej wymienieni na prawdę wyszli z super inicjatywą, zachowali się świetnie, a ich postawa była pełna podziwu.

Oby tak dalej chłopaki, a inni gracze również to zauważą.

Piszę to pochwałę, bo to jedyna rzecz, dzięki której mógłbym odwdzięczyć się im, za wcześniej wymienioną pomoc, dziękuję jeszcze raz.

Data zdarzenia:  04.01.2017r. - godzina ok 19-20. ( nie pamiętam dokładnie )

Świadek:  Świadków nie było, jedynie chłopaki mogą potwierdzić, że coś takiego miało miejsce.

Dowód w postaci ss'ów lub logów: Na starcie przepraszam za jakość zdjęć, wybaczcie. Wszystkie zrzuty ekranu są umieszczone na stronie obok wypisanej.  --- https://imgur.com/a/INKgR

Mam nadzieję, że pracownicy otrzymają z tego powodu profit oraz w jakiś sposób wynagrodzenie, bo tak jak wyżej pisałem jest mało osób/pracowników, którzy swój czas wykorzystaliby na oprowadzenie graczy po terenie frakcyjnym, postawa świetna, niech się nie zmieniają i dążą do jak najlepszych wyników.

Dziękuję jeszcze raz, 

Pozdrawiam S1lent :)

Z zasady takich pochwał nie akceptuje,ale w tym przypadku ją zaakceptuje,ponieważ ładnie się rozpisałeś. Cieszę się,że na chłopaków, mogłeś liczyć,że oprowadzili Cię. Może dzięki temu,zdecydujesz się do nas dołączyć ;) 

@C

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin