Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o grafikę.

Bart621*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Bart621*
Rodzaj pracy: Awatar na forum oraz awatar na steam. 
Wymiary: Wymiary pierwszego awatara, takie jak na steam. Drugiego zaś, takie jak na forum.
Tematyka: Chodzi mi głownie o motyw czarno-biały z pojawiającymi się zdjęciami kosmosu, nieba.
Dodatkowe informację: Chciałbym, aby na awatarze na steam był napis NEXOSツ, a na awatarze na forum napis Bart621*.
Wynagrodzenie: 4-8k, zależy od wykonania.

Nie wiem czy o coś takiego chodziło, ale proszę:

Steam:

NW2xs47.png

Forum:

aD1ByST.jpg

Wymiary się zgadzają z forum jak i steamem (sprawdzałem), jakby ktokolwiek pytał jakie rozmiary na forum:

Wystarczy że dany obraz będzie kwadratem, nie ma różnicy jakich rozmiarów użyjecie ponieważ forum przekształca je na na rozmiar w okoliach 100x100 (na oko), czyli przykładowo jeżeli chcecie aby wszystko było ok, musicie dać po równo pixeli w wysokości jak i szerokości :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin