Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Grafika na zamówienie // by Ksenon*

Ksenon*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Siemanko Mordeczki XD ;D :hah: :4l:

Dziś przychodzę do was z interesem XD A mianowicie, od jakiegoś miesiąca bawię się grafikami, tworzę różne, jak to inni mówią przyjemne dla oczka grafiki. Wiele osób mi mówi, że fajne są te prace. Więc postanowiłem równierz ogłosić się na forum 4Life. Już dawno robiłem grafiki dla użytkowników owego forum, ale przestałem, bo nie miałem na to czasu ;3 Postanowiłem do tego wrócić, mam na dzieję, że skorzytacie z moich usług graficznych! 

;D

Pewnie pojawią się pytania, typu ile kosztuje dana praca. Tutaj macie mój cennik podany w pieniążkach w walucie PLN na serwerze 4Life.

▪Avatary ~ 1.000 PLN

▪Sygnatury ~ 2.500 PLN

▪Miniaturki na YT ~ 2.500 PLN

▪Inne prace ~ Cena do ustalenia.

Dla klientów co zamówią pakiet, czyli avatar + sygnatura, będzie zniżka i zapłacą oni 3.000 PLN.

:angel: 

Wynagrodzenie niestety, albo i stety, ale jest obowiązkowe. Przy ostatecznym wynagrodzeniu coś spuszczę :)

● Jeżeli chcesz jakąś grafikę u mnie zamówić, to dostosuj się do wzoru podanego niżej :)

Pozostaw pola puste, jeżeli chcesz zdać się na mój gust.

Typ grafiki (avatar/sygnatura/...): 

Kolorystyka grafiki: 

Napis na grafice: 

Tło grafiki: 

Opis grafiki: 

Czy zapłacisz wynagrodzenia (TAK/NIE): 

● Przykładowe Prace ●

Avatary: https://imgur.com/a/8e6Sk

Sygnatury: https://imgur.com/a/brj2

PicsArt_02-22-01.20.18.jpg

20180225_222228.jpg

20180225_215925.jpg

Typ grafiki (avatar/sygnatura/...): Ehh.. bardziej chodzi o przeróbkę zdjęcia, mianowicie chciałbym zmienić kolor felg w aucie na kameleon. Dasz radę takie coś ogarnąć?

Kolorystyka grafiki: -----

Napis na grafice: --------

Tło grafiki: --------

Opis grafiki: -----------

Czy zapłacisz wynagrodzenia (TAK/NIE): Zależy jaka to będzie kwota. Dogadamy się.

11 minut temu, VoojtazeK napisał:

Typ grafiki (avatar/sygnatura/...): Ehh.. bardziej chodzi o przeróbkę zdjęcia, mianowicie chciałbym zmienić kolor felg w aucie na kameleon. Dasz radę takie coś ogarnąć?

Kolorystyka grafiki: -----

Napis na grafice: --------

Tło grafiki: --------

Opis grafiki: -----------

Czy zapłacisz wynagrodzenia (TAK/NIE): Zależy jaka to będzie kwota. Dogadamy się.

Zgłoś się do mnie na pw w celu dogadania co i jak :)

Typ grafiki (avatar/sygnatura/...): Avatar

Kolorystyka grafiki: ---

Napis na grafice: Dudziak

Tło grafiki: Coś z SAMD, lub coś ładnego

Opis grafiki: ---

Czy zapłacisz wynagrodzenia (TAK/NIE): Jeżeli będzie dobra i ją wykorzystam to jak najbardziej, a nawet z bonusem :D

53 minuty temu, Ksenon* napisał:

@Dudziak sorka, że tak długo, ale dopiero teraz zobaczyłem, że jest zlecenie.

Pieniążki na konto bankowe :)

PID: 101173

Cena: 880 PLN :)

Praca: https://imgur.com/a/FA59W

A dałoby radę podnieść trochę ten nick ? Żeby był tak mniej więcej na środku ? Ogólnie podoba mi się, zrobiłbyś jeszcze tło jakieś ? I o 7mb za dużo waży :/ dlatego się nie chce wstawić :/

31 minut temu, Dudziak napisał:

A dałoby radę podnieść trochę ten nick ? Żeby był tak mniej więcej na środku ? Ogólnie podoba mi się, zrobiłbyś jeszcze tło jakieś ? I o 7mb za dużo waży :/ dlatego się nie chce wstawić :/

Uwież mi na środku napis brzydko w tej pracy wygląda, bo sprawdzałem. Jeżeli chcesz to mogę dodać logo serwera, by zatkać wolną przestrzeń na górze.

https://imgur.com/a/dTuuK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin