Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

kurła, kiedys to było.

Kubusiek.wd
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, żegnam się z serwerem. Dostałem bana, i nie mam zamiaru pisać szybko apelacji, bo gra tutaj i tak mnie już nudzi po 2000h przegranych na tym serwerku. Stare czasy serwera wspominam najlepiej, czyli wtedy kiedy dostałem się do 1 frakcji, oraz poznawałem w niej osoby które naprawdę okazały się za********i osobami czyli jojtus i iwo. Poznałem tutaj wiele osób i tych fajnych, oraz nie. Byli tacy na których można było liczyć od samego początku gry, oraz też tacy, których poznałem pod koniec rozgrywki tutaj i zawsze byli w porządku. Przez moje odwalanie w oczach wielu osób jestem tylko debilem xD ale akurat mi zwisa to co myślą o mnie inni. Łącznie jakieś 167 kar, z czego:

- 100 prawek.

- 7 licencji.

- 54 muty.

- 16 banów.

Jakby ktoś coś chciał, zawsze może napisać na forum lub FB. Nie chce się rozpisywać, ale wymienię na sam koniec osoby, które są naprawdę spoko.

@Rycha. - nie wysyłaj nigdy screenow z odwalania nikomu.

@Jojtek01, @Kasia105, @SkouT @SoCz3Q @|WEED|bueno @|WEED|DaszeK @|WEED|GpieS @|WEED|gvzior. @|WEED|Hrvdziu. @|WEED|iwo11___ @|WEED|Kirge @|WEED|KoV @|WEED|Lukster555 @|WEED|Mikixxd @Bojar.  @Taboret @Pawelek. @_________________s1xxu @Jxliaa @PLEJSU.weed @Krul.wd @MajsterPan, dziękuje wam za świetną grę, każde wspólne odwalanie, wyzwiska oraz z całego serduszka chciałem podziękować biznesie TSA, za każdy zadany taran na jej taksówkach, oraz frakcji SARA, dzięki. Kiedyś może wrócę i mam nadzieję, że jeszcze kiedykolwiek was spotkam <3

@Baker - nie pozdrawiam cie.

a jakby ktoś chciał, może tu wejść, lecz nie polecam. https://imgur.com/a/jQEeo

(Dla administracji, za każde wyzwiska ukazane na screenach, zostałem odpowiednio ukarany)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin