Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pochwała na .MateuszDafGames. napisana przez Dudziak

Dudziak
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pochwalającego: @Dudziak

Nick pochwalonego: @.MateuszDafGames.

Data i godzina czynu, za który jest pisana pochwała: 11.03.2018 17:20
Powód: Kierowca @.MateuszDafGames. zgodnie z KRD poruszał się taksówką, nawet z kierunkowskazami, a to się akurat rzadko zdarza. Pisał również ze mną, sam pytał np. Jak mi mija dzień itd... chociaż nie ma takiego obowiązku, to to jednak robił. Bez problemowo dojechał do miejsca, które mu zleciłem. Był miły oraz klientowi się podoba jak Kierowca bezpiecznie, w miłej atmosferze wiezie nas do celu. :D
Opis Sytuacji: Na autostradzie SF-LV wpadłem do wody, wybiegłem na autostradę, a tu akurat jechał wyżej wymieniony kierowca. Z chęcią się zatrzymał i mnie zabrał, chociaż miał już klienta. Bezpiecznie dojechał do celu, a w tym czasie prowadził na bieżąco ze mną dialog. Takie zachowanie Kierowców TSA mi się podoba. :D
Dowody: https://imgur.com/a/fYy3C (Świadkiem jest również pracownik SARA @AcoreQ, który był jego klientem)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin