Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Kupie cos do 70k

Cyp000
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! 

Mam pojazd, który może cię zainteresować!
Model: Washington
Pojemność silnika 1.6
Przebieg pojazdy 350 km
Cena: 70 tys. PLN do negocjacji
Dodatki:
-podświetlany licznika (kolor czerwony),
-butla LPG 25 dm3
- wykrywacz fotoradarów,
- felgi shadow
Coś od siebie: Kupiłem to auto w salonie 6 marca. Dlaczego sprzedaje go tak szybko? Zakupiłem już nowe auto, a to mi jest już nie potrzebne. Cena jest to negocjacji więc możemy coś z niej urwać. Mi się bardzo dobrze nim jeździło. Możliwość umówienia się na jazdę próbną oraz udostępnię SS jak chcesz.                                                                                                                                         

Pozdrawiam
                                                                                                                                                                                                                                      MFifa

18 minut temu, MFifa napisał:

Witam! 

Mam pojazd, który może cię zainteresować!
Model: Washington
Pojemność silnika 1.6
Przebieg pojazdy 350 km
Cena: 70 tys. PLN do negocjacji
Dodatki:
-podświetlany licznika (kolor czerwony),
-butla LPG 25 dm3
- wykrywacz fotoradarów,
- felgi shadow
Coś od siebie: Kupiłem to auto w salonie 6 marca. Dlaczego sprzedaje go tak szybko? Zakupiłem już nowe auto, a to mi jest już nie potrzebne. Cena jest to negocjacji więc możemy coś z niej urwać. Mi się bardzo dobrze nim jeździło. Możliwość umówienia się na jazdę próbną oraz udostępnię SS jak chcesz.                                                                                                                                         

Pozdrawiam
                                                                                                                                                                                                                                      MFifa

Na serw moze się dogadamy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin