Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Trans Max LV

Yella97
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam w tym o to poście chciałbym wspomnieć o paru ulepszeniach w pracy Trans-Max , która mieści się w LV. Więc na samym początku jak wiadomo na serwerze zmieniono zarobki w pracach na większe praktycznie wszędzie prócz Trans-Maxów co mnie trochę irytuje jeżeli to możliwe to fajnie by było jak byście dostosowali zarobki na Trans-Maxie do gospodarki na serwerze. Druga kwestia to są kursy do SF zajmuje on w jedną stronę około 5 min i  w drugą stronę jest tak samo. Kwota zarobkowa takiego kursu to maksymalnie 210-220 PLN co jest dosyć małą kwotą. Proponuje to co wyżej czyli zwiększenie zarobków na tej pracy oraz dodanie możliwości wzięcia kursu z SF do LV było by to bardziej opłacalne dla gracza. Dziękuje za poświęcony czas na czytanie moich wypocin xD. Zostaw opinie pod postem :)

W dniu Thursday, March 22, 2018 o 09:32, Yella97 napisał:

W sumie można dodać jakieś lv czy kategorie przewozu. I dodać pracę w SF żeby brać kurs powrotny do lv np :)

Zależy jak kto jeździ. Mi kurs z SF do LV (najdalej położone, czyli tam gdzie jest wysypisko) zajmuje w max 5/8minut. 

Zarobki zależą od lvl transportu, żeby więcej zarabiać trzeba więcej mieć kursów i LP.

Czyli podsumowując, wszystko zależy jak jeździsz i ile jeździsz.

**Pozdrawiam**

40 minut temu, Dudziak napisał:

Zależy jak kto jeździ. Mi kurs z SF do LV (najdalej położone, czyli tam gdzie jest wysypisko) zajmuje w max 5/8minut. 

Zarobki zależą od lvl transportu, żeby więcej zarabiać trzeba więcej mieć kursów i LP.

Czyli podsumowując, wszystko zależy jak jeździsz i ile jeździsz.

**Pozdrawiam**

Ja nie mówię o lawetach XD tylko o Trans maxie zwykłym :) widzę kolega chyba nowy xd

9 godzin temu, Yella97 napisał:

Ja nie mówię o lawetach XD tylko o Trans maxie zwykłym :) widzę kolega chyba nowy xd

Trans-maxów masz 3. Lawety, Kurier i ten stary. I nie nie jestem nowy, tylko przegrałem 2x więcej czasu od Ciebie.

Myślałem, że o lawety chodzi, bo na tamtym starym to nikt już prawie nie jeździ.

1 minutę temu, Dudziak napisał:

Trans-maxów masz 3. Lawety, Kurier i ten stary. I nie nie jestem nowy, tylko przegrałem 2x więcej czasu od Ciebie.

Myślałem, że o lawety chodzi, bo na tamtym starym to nikt już prawie nie jeździ.

Dudziak bez przesady... Ja jako Taksowkarz, jako 1,5/3 zgłoszeń które JA przyjmuje właśnie mam na tą '' nielegalną'' więc nie można tej pracy skreślić tak po prostu... 

3 minuty temu, Alanek^^ napisał:

Dudziak bez przesady... Ja jako Taksowkarz, jako 1,5/3 zgłoszeń które JA przyjmuje właśnie mam na tą '' nielegalną'' więc nie można tej pracy skreślić tak po prostu... 

Wczoraj kręciłem się wokół tego około 1/2h i nie widziałem żadnej ciężarówki, ani gracza w pobliżu. To samo na mieście gdzieś też widzę raz na kilka dni tą ciężarówkę.

Nie chodzi mi, żeby ją skreślić, tylko żeby ulepszyć, żeby więcej ludzi nawet tych starszych co dla nich się już nie opłaca zaczęli jeździć. Wystarczy więcej kasy, albo lvl dodać jak na lawetach. 

17 minut temu, Dudziak napisał:

Wczoraj kręciłem się wokół tego około 1/2h i nie widziałem żadnej ciężarówki, ani gracza w pobliżu. To samo na mieście gdzieś też widzę raz na kilka dni tą ciężarówkę.

Nie chodzi mi, żeby ją skreślić, tylko żeby ulepszyć, żeby więcej ludzi nawet tych starszych co dla nich się już nie opłaca zaczęli jeździć. Wystarczy więcej kasy, albo lvl dodać jak na lawetach. 

Moim zdaniem powinni do tej pracy dodać np 3 rodzaje ładunków.. 1 narkotyki 2 materiały wybuchowe 3 np ropa... I tak jak na lawetach im więcej kursów zrobisz tym więcej pieniędzy dostaniesz, a czasami jak szybko przetransportujesz ładunek dostajesz małą premie 

16 minut temu, Alanek^^ napisał:

Moim zdaniem powinni do tej pracy dodać np 3 rodzaje ładunków.. 1 narkotyki 2 materiały wybuchowe 3 np ropa... I tak jak na lawetach im więcej kursów zrobisz tym więcej pieniędzy dostaniesz, a czasami jak szybko przetransportujesz ładunek dostajesz małą premie 

No, że np narkotyki nielegalne, wybuchowe można wybrać, a ropa legalna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin