Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pomysł na nową Pracę

Bolo95
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie :D

Jest to moja propozycja na wprowadzenie nowej pracy dorywczej, wiem że trzeba by było poświęcić na to czas by przygotować skrypt itp. jednak z drugiej strony urozmaici to rozgrywkę na serwerze.

Więc do rzeczy.

Owa praca polegała by na dostarczanie dóbr materialnych legalnych jak i nielegalnych pojazdami cywilnymi typu:

Walton 

Picador

Sadler

Burrito

Ponny

Itp.

W miejsca trudno dostępne na mapie typu MC lub posesje do których można się dostać tylko i wyłącznie drogami szutrowymi.

Praca podzielona została by na dwa rodzaje:

Legalny transport- polegajacy na dowóz danej rzeczy z mniejszym ryzykiem oraz łatwiejsza trasą.

Nielegalny przemyt- polegający na tym samym ale z większym ryzykiem oraz trasą bardziej wymagająca.

Praca mogła by posiadać system poziomów jak to jest w TransMax, czyli od danej ilosci LP jak i przebytych kursów możliwe będzie wskoczenie na wyższy poziom co skutkowało by wyższymi zarobkami :)

Wiadomo nielegalna cześć pracy wiązała by się z ryzykiem zatzrymania przez Policję co równocześnie wzbogaciło by również ich rozgrywke.

Proszę o waszą opinię i sugestie co do tego pomysłu.

4 minuty temu, Purmur napisał:

Nowości w tym za dużej nie widzę. 

Wystarczy podmienić pojazd z Trans-Max na wyżej wymienione, zmienić lokalizację punktów oraz dodać z systemu lawet ilość LP. 

Praca może była by i dobra lecz na dłuższą metę tego ja nie widzę. 

Troszkę masz racji ale po co ruszać TransMax skoro można zaoferować coś powiedzmy ,,nowego". Typu nowej firmy konkurencyjnej do tej.

Co jak co ale nie każdemu spodobała by się zmiana aktualnej pracy na tę kosztem np ich osiągnięć w aktualnej.

1 minutę temu, Fantus napisał:

Aż się przypomniały stare czasy pracy narkotyków, ale jak Purmur wspomniał, za mało "nowości"

Szczerze właśnie sentyment pozostały do tej pracy nakłonił mnie na ten pomysł nie jedna osoba chciała by ponownie coś podobnego poza tym TransMax aktualnie ma proste trasy a w tym pomyśle chciałem właśnie ożywić temat tras bardziej wymagających uwagi no i szczerze mówiąc dajacych wiecej frajdy z jazdy po prostej nawierzchni

Ja nie tyle o pracy co o formie rozrywki :)

Ja od dawna myślałam nad torem wyścigowym gdzie możnaby było posciagac się ze znajomymi :D

Np w zależności od kwoty możnaby było ścigać się :

1. Gokart.  / quad

2.motor

3. Bullet / turismo / Banshee 

(oczywiście pojazdy dla przykładu) 

Nie każdego stać na jakieś super auto i w przerwie od pracy fajnie by było poszaleć  , a jak wiadomo nie samą pracą człowiek żyje i jakaś forma rozrywki by się przydała :D

Myślałam też o wykorzystaniu wody. Na takiej samej zasadzie jak tor wyścigowy  tyle że np. :

*Droższymi  motorowkami 

* Lub tańszymi pontonami 

Myślę że byłaby to całkiem niezła myśl :)

17 godzin temu, _nattie_ napisał:

Ja nie tyle o pracy co o formie rozrywki :)

Ja od dawna myślałam nad torem wyścigowym gdzie możnaby było posciagac się ze znajomymi :D

Np w zależności od kwoty możnaby było ścigać się :

1. Gokart.  / quad

2.motor

3. Bullet / turismo / Banshee 

(oczywiście pojazdy dla przykładu) 

Nie każdego stać na jakieś super auto i w przerwie od pracy fajnie by było poszaleć  , a jak wiadomo nie samą pracą człowiek żyje i jakaś forma rozrywki by się przydała :D

Myślałam też o wykorzystaniu wody. Na takiej samej zasadzie jak tor wyścigowy  tyle że np. :

*Droższymi  motorowkami 

* Lub tańszymi pontonami 

Myślę że byłaby to całkiem niezła myśl :)

@_nattie_To załóż nowy temat na to :)

Bo pomysł masz ciekawy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin