Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Kupię szybkie sportowe auto :D ( z wyższej półki )

adus12135
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, adus12135 napisał:

Nie odświeżam tylko piszę ile mam gotówki aktualnie, a takimi sprawami i ostrzeżeniami się zajmuje administracja, a ty do niej ewidentnie nie należysz więc jeśli łaska nie wypowiadaj się. 

Nikogo nię interesuje ile masz gotówki 

Teraz, SZYBKI*2115 napisał:

Nikogo nię interesuje ile masz gotówki 

Może ktoś ukarać tego pana punktami za bezsensowne wypowiadanie się z góry dziękuję. A co do cb szybki to jeśli temat dotyczy kupna to chyba warto wiedzieć ile mam gotówki,bo wtedy nikt nie będzie tracił czasu na pisanie ofert na pojazdy na które mnie nie stać, więc proszę cię nie wypowiadaj się w temacie, którego nie utworzyłeś. A swoją opinię zostaw dla siebie, bo nawet jeśli nikogo nie interesuje to ile mam kasy jak twierdzisz to bardziej nikogo nie interesuje co sądzisz i bez kappy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin