Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pochwała na członka frakcji Transport Of San Andreas: n4rge

nywis'
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Kyzzw

Nick członka frakcji: n4rge

Powód napisania pochwały: Miło się z nim rozmawia, kulturalny i nie ignoruje wiadomości jak co niektórzy taksówkarze, można porozmawiać w trakcie jazdy. :D

Dowody:

Cytat

n4rge [172]: Jak tam? :D
Kyzzw [159]: no dobrze xdd

>> n4rge [172]: jako taksówkarze macie jakas nawigacje czy na pamięć znacie kazda droge?
<< n4rge [172]: na pamięć
<< n4rge [172]: topografia
<< n4rge [172]: i jak ktoś pod /taxi wzywa to mamy tylko punkcik na mapie gdzie jest

<< n4rge [172]: tylko lipa jest bo ten punkcik nie jest z ruchem gracza tylko w miejscu gdzie jest
<< n4rge [172]: czyli jak ktoś mi chodzi to widze miejsce gdzie mnie wezwał
<< n4rge [172]: dlatego najlepiej stać

<< n4rge [172]: stać oczywiście jako gracz gdy wzywa bo potem TSA sie musi pytać gdzie sie jest
>> n4rge [172]: no ja tak ostatnio miałem xd wzywałem z blueberry poszedłem dalej i mnie nie znalezli xd
<< n4rge [172]: no to widzisz :P
>> n4rge [172]: i musiałem z buta zapieprzac bo nie wiedziałem jak wytłumaczyc gdzie jestem XD

Coś od siebie: Osobiście uważam, że to najlepszy taksówkarz z jakim kiedykolwiek jechałem, polecam!! :))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin