Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

no cóż na mnie czas :/

MLK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na początek proszę o uruchomienie :

A teraz do sedna :/

Żegnam was z powodu takiego że moja ekipa się na tym serwerze posypała, opinia odwalacza, oraz brak chęci grania na serwerze :/ 

Dziękuje :
@JeriD Dziękuje za to że jesteś i byłeś dobrą mordeczką dzięki tobie miałem dalsze chęci do grania na tym serwerze niestety jak widać nie na długo życzę ci samych sukcesów w zarządzie serwera oraz mam nadzieje powrotu do zarządu frakcji TSA 3maj się ! :D I jesteśmy w kontakcie oczywiście :P 
@Pitu.. Dziękuje ci za sporo śmiechu i radości współpracy w frakcji SARA i sukcesów w życiu kontakt fb jest mordeczko :P 
@OpetanyRocky O tobie to nie wspominam XD tak opętanego człowieka to chyba świat nie widział XD dobra poważnie to dziękuje za wspólne granie na serwerze i troszkę śmiechu :D Kontakt oczywiście mamy :P powodzenia w życiu prywatnym dobrych interesów na tune i sukcesów w TSA :) 
@ciacho191 Dzięki mordo za troszkę śmiechu za danie szansy w TSA i wiele więcej no cóż powodzenia na serwerze i w życiu prywatnym nie wiem czm kontakt niestety się urwał ;-;
@Greyna.gg Dziękuje za grę na serwerze oraz współprace w SARA życzę ci sukcesów w SARA powodzenia w administracji serwera i szczęścia z @ZbyK.gg którego mało co znam :P 
@ReBelle Dziękuje za szanse w org Thug 4life w której nie byłem zbyt długo ale i tak miło cb wspominam jak i całą waszą org <3 
@DaxRell Dzięki mordo za grę na serwerze oraz okazje współpracy w SARA powodzenia we frakcji Kontakt dalej jest :) 
@Mr.Sahima Dzięki mordo za grę powodzenia w handlu kontakt jest (Discord) :) 
@L1on Dzięki za grę i wspomnienia z serwera kontakt jest :P 
@GhostTownPL Dzięki mordo za grę pełną śmiechu kontakt mamy :P 
@SzeryfMaskeD O ty największy cj z serwera XD Dzięki za grę dużo śmiechu przypałów sporo odwalania i kontakt jest :D
@FokaBezOka Dzięki za jedne z najlepszych audycji na serwerze i powodzenia w 4music ! :D
@Dezzyk Dzięki mordo za grę sporo śmiechu i nie tylko jesteśmy w kontakcie :P 
@PVK. Dzięki za szanse w frakcji i miłą rozmowę mam nadzieje że jeszcze kiedyś będzie okazja pogadać :/ 
@Pan_Rulon Dzięki za szanse we frakcji i za nie jedno bieganko XDDDD
@DeeLayT* Dzięki za grę i powodzenia w SAPD :) 

Jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam po za tym za dużo pisania by było XD (troszkę osób znam)

Dziękuje całej organizacji Realiści (niestety upada)
Dziękuje całej organizacji Thug 4life 
Dziękuje całej frakcji TSA 
Dziękuje całej frakcji SARA
Dziękuje całej administracji za wspólną grę

Żegnam was i mam nadzieje że się jeszcze nie raz spotkamy :D 3majcie się ;-; oczywiście czasem na serwer wejdę :P 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin