Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Nowa praca dostawca pizzy :D ?

Pompownik18
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem gotowy zrobić projekt dostawcy pizzy :D myślę że przydatną, i ciekawą możliwością zarabiania stała by się ta praca. Wstępnie zostawiam ten temat dla was co o tym sądzicie. jeśli plan spodoba się już w takim stadium myślę że kolejnym tematem będzie już dokładny projekt z filmikiem jak miało by to wyglądać i jakie stawka panowała by za kurs.Bez waszych opinii nic z tego więc zostaw OPINIE i LIKE [coś do administracji Pozdrawiam myślę że się przychylicie :D]

Teraz, Davlo napisał:

KOLEJNA PRACA OD PUNKTU A DO B

cytując.

Punkt A i Punkt B jak sądzisz jest w każdej pracy na serwerach lecz też w życiu realnym bo co nie idziesz do pracy ? a pracując czynności nie powtarzają się ? nie wracasz do domu ? i jeszcze jedno nie widzisz gdzieś w swoim życiu Punktów A,B ? 

Ja też jestem zdania że trzeba coś nowe, oryginalnego i mam pewną propozycje ale trzebaby było znaleść osobę która to wykona a mianowicie myjnie samochodową, zrobić żeby nasze pojazdy brudziłby sie i porobić myjnie a co za tym idzie nową frakcje ale to tylko propozycja i sam tego zrobic bym nie potrafił :P lub coś na styl mechanika samochodowego, jest naprawa pojazdów, jest wulkanizacja a żeby tak zrobić stacje diagnostyczną i coś w stylu psucia sie aut a by służyła przy sprzedaży jako sprawdzenie stanu pojazdu? jakieś złomowanie aut? cokolwiek nowego prócz tej pizzy która ma każdy pseudo serwer ;) to TYLKO i WYŁĄCZNIE propozycje. Pozdrawiam

1 godzinę temu, waldek2377 napisał:

Ja też jestem zdania że trzeba coś nowe, oryginalnego i mam pewną propozycje ale trzebaby było znaleść osobę która to wykona a mianowicie myjnie samochodową, zrobić żeby nasze pojazdy brudziłby sie i porobić myjnie a co za tym idzie nową frakcje ale to tylko propozycja i sam tego zrobic bym nie potrafił :P lub coś na styl mechanika samochodowego, jest naprawa pojazdów, jest wulkanizacja a żeby tak zrobić stacje diagnostyczną i coś w stylu psucia sie aut a by służyła przy sprzedaży jako sprawdzenie stanu pojazdu? jakieś złomowanie aut? cokolwiek nowego prócz tej pizzy która ma każdy pseudo serwer ;) to TYLKO i WYŁĄCZNIE propozycje. Pozdrawiam

Sorry ale nasr*ć by brakowało a jakby nie mechanika to naprawiał byś sam sobie ten wóz co nim jeździsz ? hahahha pomysł tego już był proponowany więc myślę że aż tak to nie będzie :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin