Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[NEGO./KUP TERAZ] NRG-500 2.0

Wolfek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

WYMIANA WCHODZI W GRĘ.

Model: NRG-500

ID: 22194
Pojemność silnika: 2.0
Przebieg pojazdu: 3218.8km
Dodatki: Licznik, 2x klucz 

Cena: Oferty. Powyżej 550k, KT:700k
Coś od siebie: Kontakt pw forum, lub serwer. Oferty proszę dawać w temacie. Motorek bez tapu leci 180.  Z tapem 200, a jeżeli umiecie tapować na 1 kole to ponoć może wycisnąć 269km/h lecz nie wiem czy to prawda bo tak ostatni właściciel mi mówił. Mówił mi ostatni właściciel że ma to największe przyśpieszenie na serwerze.
SS’y: https://imgur.com/a/pwNpstK

Mi speaker powiedzial że za 850k kupił jak gadałem na mm później po wymianie powiedzial że dal 435k. Byl tak napalony na tego bulleta. Gadałem z nim I powiedzial mi że jak mi się coś nie spodoba to odmiana A teraz głupka udaje. Więc tak nie radzę ufać temu graczowi. Dzisiaj z nim pisałem I napisał coś w stylu "A kto nie kłamie,takie życie"

Posiadam lepszą ofertę na serwerze :). @JelousMan Teraz będziesz udawał świętoszka, jak gadaliśmy na Mumble było inaczej. A teraz udajesz przysłowiowego "debila" że nic nie było... . Zacytuje twoje słowa: "Wymieńmy się teraz bo za 5 minut mam korki, jak coś nie będzie ci się podobało odmienimy się". Nauczyłem się żeby nie załatwiać spraw na Mumble, bo się znajdzie taki frajer co na kasę będzie chciał cię zrobić i będzie kłamał, bo przecież na serwerze są logi, a na mumble niestety ich nie ma i nie można nagrywać rozmów. (brzydko powiedziane, lecz to za mało na ciebie).

Nic nie rozmawialiśmy o żadnej odmianie. Człowieku do czego ty dążysz? Jeżeli masz żal o to, że straciłeś na tej wymianie to miej zarzuty tylko do siebie, iż nie znasz się na cenach. Skończ wypisywać takie brednie bo mi reputacje zniszczysz, a po drugie nie będę więcej kłócić się w tym temacie, ponieważ nauczono mnie, aby takich jak ty mijać szerokim łukiem i coś jeszcze, lecz to zatrzymam dla siebie.

PS: Nie oznaczaj mnie więcej, ponieważ robisz mi spam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin