Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Witam

KweiBrax
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tak więc cześć wszystkim. Właśnie czekam na UB konto w serwerze i zastanawiacie kim jestem? Jestem dosyć graczem 4life kilka razy tworzyłem konta bo nick mi nie pasował gram tutaj z 2.5 lat. Chyba mam któregoś bana (chyba 4-6) ale i tak muszę spłacić dług osobie @TaQu_exe. Nie spłaciłem mu 2 razy (z 300k długu) bo miałem lenia w tyłku. Nazywam się Sławek a w tym roku 16. No tak spytałem się znajomego z skype kolmol czy by mógł mi pomóc w spłaceniu długu i jeszcze spytałem się white a nazwali mnie BIEDĄ [...] Co do kolmola to się zachowuje jak typowy gimbus normalnie vapuje i wyzywa każdego od TW*JEJ STAREJ. Brak mi słów. A co do white to on też wyzywa od twojej starej to jest dosyć stary mem chyba już ma 10 lat ale i tak gimby używają (chodzę do 7 klasy a myślicie czemu? Bo nie zdałem od zerówce nie pytajcie czemu). Ciekawi mnie motoryzacja Polska. Aktualnie mam swojego motora skutera 2t a miałem wcześniej motorynkę (kiedyś oczywiście). Przez oczywiście brata zabrała policja nie miała ta motorynka papierów. Więc co do white wbiłem na jego ts i mnie ddosa walnął a tak to się idzie z tym na policje. Nawet z Kolmol'em gadałem na skype i z kimś jeszcze i wziął chyba na raty infernusa od właściciela serwera 4life. Jak kogoś to ciekawi to kręce na youtube filmy mam chyba z 44 subów 

Jak kogoś to ciekawi to czekam na unbana

Pozdrawia Kweicu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin