Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

LOCK

nywis'
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Kyzzw napisał:

w salonie samolotowym ktory juz nie istnieje News Chopper kosztowal 410K i ilość ich byla ograniczona i aktualnie po tyle chodzi news chopper, ale jak to wy forumowicze zaraz zazdrosc was wpieprzy ze ktos daje wiecej a wy wiecej nie macie, żałosne

Majątek 1.5kk i mnie nie stać xDDDD

30 minut temu, Mikixxd.wd napisał:

XDDDDDDD SALONOWY NEWS CHOPPER KOSZTOWAL 200K Nie próbuj wprowadzać bardziej doświadczonych i tych mniej w błąd

Nie? News Chopper kosztowal 410K. A Maverick 450K :) Nie udzielaj sie juz w tym temacie bo nic do niego nie wnosisz procz okazywania swojego niskiego poziomu, zegnam

3 minuty temu, Mikixxd.wd napisał:

Bede sie udzielał bo nie chce żebys wprowadzał graczy w bląd,News Chopper nigdy nie kosztował 410k

A no faktycznie pomylilem sie, kosztowal 400k i wez serio nie zniżaj sie tym bólem du*y do niskiego poziomu bo to jest dziecinne, frajde z tego masz? 

Prosze o punkciki dla pana

Tak ale licz sie z yum ze np jutro moze byc ten salon samolotow  i stracisz daje 180k

EDIT#1 @Kyzzw a wiesz ze za niszczenie gospodarki serwera jest ban ? Własnie to robisz probujesz jakie typa zrobic na duzy hajs :/

Edytowane przez PeQe

50 minut temu, PeQe napisał:

Tak ale licz sie z yum ze np jutro moze byc ten salon samolotow  i stracisz daje 180k

EDIT#1 @Kyzzw a wiesz ze za niszczenie gospodarki serwera jest ban ? Własnie to robisz probujesz jakie typa zrobic na duzy hajs :/

Gdzie widzisz niszczenie gospodarki? W salonie kosztował on 400K,w takim razie sprzedaż go za 360K nie jest niszczeniem gospodarki, gdybym chciał go sprzedać już za 405K to tak. 

@AdiK. no właśnie, on wylicytował ten helikopter na 360K, po czym zrezygnował z innego powodu niż wybranie innego pojazdu, czyli złamał regulamin. 

+ Nie wiem czy jesteście ślepi, ale helikopter ma dorobione klucze oraz powiększony bak aż do 250dm, więc jak najbardziej należy mi się chociaż 380K, ale sadło Was tak piecze, to macie go za 360K, tak czy siak polecam maść na ból du*y dla co niektórych. 

Edytowane przez Kyzzw

57 minut temu, Kyzzw napisał:

Gdzie widzisz niszczenie gospodarki? W salonie kosztował on 400K,w takim razie sprzedaż go za 360K nie jest niszczeniem gospodarki, gdybym chciał go sprzedać już za 405K to tak. 

@AdiK. no właśnie, on wylicytował ten helikopter na 360K, po czym zrezygnował z innego powodu niż wybranie innego pojazdu, czyli złamał regulamin. 

+ Nie wiem czy jesteście ślepi, ale helikopter ma dorobione klucze oraz powiększony bak aż do 250dm, więc jak najbardziej należy mi się chociaż 380K, ale sadło Was tak piecze, to macie go za 360K, tak czy siak polecam maść na ból du*y dla co niektórych. 

I tak nie kupie bo juz mam autko papa ;D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin