Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

.

Pi.....
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak sama nazwa tematu mówi......Do ZOBACZENIA ! ;) 

Niestety mam sporo spraw na głowie i nie tylko...czas najwyższy to wszytko ogarnąć. Żegnajcie i trzymajcie się !

@ZbyK.gg, @XQward, @hoopak, @DeltaRon, @Bolek. - Dzięki wam za wszystko,za szansę na supporcie,a później na adminie. Hoopak Tobie również za  wszelką pomoc związaną z frakcją SAMD.

@Baker  @ReBelle @TheKruzii @Lukasz1393   @Nukill.dw @Brodaty.* @Grabsio311 @Tata_Only  @Purmur.dw @Vesp3r @Sosna @Answer @NightMare* @RasTi @PVK. @Wujcio_BS @Drosiu @Hector @Silny @JeriD @ciacho191 @AdiK. @Borek @SkouT @SzyszeK @Rycha. @Mr_Magulon @Fantus @Kasztan* @Greyna.gg @Namik209 - Cieszę się,że was mogłem poznać, jesteście naprawdę świetną ekipą,trzymajcie się na swoich pozycjach i może na awansie ! B) 

@Jojtek01 @Iguana @Lewanek* @BuleczkaA @Wiesi3k. @KRISU.  @DreeY @Kacperix3 - Znam was wszystkich i myślę,że spiszecie się na supporcie,gratuluję raz jeszcze ! 

@matthew:) @Jxliaa @Soczek_Martyniuk @Pixel. @Invisible..  @Kaliniaczka  @Bialy.kc @BOCHA. @Niuniek @VEENQ@zatrzymany @s1xxu @Janusz_Barton___OG- Spędziliśmy we frakcji SAMD sporo czasu,więc darze was cały czas szacunkiem. Do zobaczenia ! ;) 

@Orbit @matchmiel @Jonnsi.999 @KiLLYouDeaD @Mateusz Daf Games @erykowski900 @CampeQ  @Props @PerPaniZMafii @ShorpY  @TheMistrzuPL @HeadShot. @CysieX @Majki* @dv.exe @Mikixxd.wd  @Griski67 @Fus1oN @Bartex_  @ManiekPL 

@Krul.wd @Hrvdziu. @SandPower

@Syriusz* @Danboss.cj 

@Mateo_202  @GyCeK  @mareczeq*  @Weedel* @Guziczkos

Nie mogłem wymienić wszystkich,ponieważ nie starczyło by mi czasu,połowę serwera znam,a w szczególności tych  co mają do mnie wonty o nadaną karę jak "taki jeden 15 latek kończący się na "ZIOM" xDDD " ;D 

Żegnam wszystkich graczy tego pięknego serwerka, jeszcze się spotkamy ! 

CZOŁEM ! Ze strażackim pozdrowieniem !

sw_florian.jpg

Edytowane przez Pitu..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin