Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Sprzedaż pojazdu: Bullet

Leonardo.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Pojazd nie jest wart ceny przez ciebie podanej, ponieważ 2.2 FT z bakiem największym chodzą po 900.000 - 1.000.000 PLN. Przebieg tutaj nic nie daje, lecz każdy w cenę go wlicza, a twój ma 20.000 km przebiegu. 900.000PLN mogę dać max.

W dniu 10.06.2018 o 18:07, Innocent napisał:

Pojazd nie jest wart ceny przez ciebie podanej, ponieważ 2.2 FT z bakiem największym chodzą po 900.000 - 1.000.000 PLN. Przebieg tutaj nic nie daje, lecz każdy w cenę go wlicza, a twój ma 20.000 km przebiegu. 900.000PLN mogę dać max.

Rozwiń  

160h i 900k? Hmmm

W dniu 10.06.2018 o 19:31, .::SZYBKI::. napisał:

160h i 900k? Hmmm

Rozwiń  

to tylko offka, jak już sprawdzałeś wszystko to dlaczego nie sprawdziłeś ile mam pieniędzy? Przecież na forum można to sprawdzić, jak już mam pojazdy na wymianę itp. A jeśli chcesz się sądzić to zapraszam w dział skargi i tam sobie porozmawiamy. Nie róbmy gó**o burzy u kogoś w ofercie sprzedaży auta.

W dniu 10.06.2018 o 19:33, Innocent napisał:

to tylko offka, jak już sprawdzałeś wszystko to dlaczego nie sprawdziłeś ile mam pieniędzy? Przecież na forum można to sprawdzić, jak już mam pojazdy na wymianę itp. A jeśli chcesz się sądzić to zapraszam w dział skargi i tam sobie porozmawiamy. Nie róbmy gó**o burzy u kogoś w ofercie sprzedaży auta.

Rozwiń  

Jakbyś chciał wiedzieć to ja nie widzę ile masz pieniędzy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin