Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Shaane* | Weedel* - Oskarżany przez DominikTDW

DominikTDW
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Shaane* oraz @Weedel*
    Data i godzina zdarzenia: 15:30
    Pełen opis sytuacjiA więc tak, organizowałem nielegalne wyścigi po czym przyjechała policja a ja miałem dachowanie bo odbiłem się od czegoś wysiadłem z pojazdu po czym @Weedel* wraz z @Shaane* ukartowali sobie takie coś, że @Weedel* będzie mnie przejeżdżał aż do czasu aż @Shaane* nie będzie gotowy do postrzelenia mnie oraz zakucia...

Oczywiście potem miałem problemy. I @Shaane* to, Ty możesz sobie posapać :D
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/1DzI5D

Dobrze, jestem oskarżonym w tej skardze, więc się wypowiem. Gracz @DominikTDW organizował nielegalne wyścigi, więc z resztą funkcjonariuszy na służbie pojechaliśmy i wjechaliśmy na teren akcji. Było tam dużo ludzi, a my szukaliśmy właśnie kolegi, który to wszystko ogłaszał (te nielegalne wyścigi) więc podjechaliśmy i zaczęliśmy poszukiwania, po znalezieniu poszukiwanego znaleźliśmy go i zakuliśmy w kajdanki i pojechaliśmy do więzienia. Potem kolega zaczął mnie po kolei wyzywać. Tutaj log z tego, że kolega organizował te wszystkie wyścigi --> https://imgur.com/a/UVTM2OY

Po zakuciu poszukiwanego, w trakcie przewozu do więzienia kolega zaczął się do nas jak on napisał "sapać". Tutaj mam pare screenów z tego jak kolega Dominik nas wyzywał --> https://imgur.com/a/ZekoiBR. Jest to według mnie bezczelne zachowanie w stosunku do nas, kolega do więzienia poszedł na 20 minut, już odpuściłem sobie te wszystkie jego wyzwiska, więc dlatego ich tu użyłem. Mam nadzieje, że to będą odpowiednie argumenty na tego pana.

Mam świadków, którzy byli na tej akcji i byli to: @piotrgg11, @Weedel*, @vexu., oni uczestniczyli w tej akcji i niech się w tej skardze wypowiedzą.

Dobrze, to chyba ode mnie tyle, na górze wszystko po kolei opisałem i wydaje mi się, że to będzie na tyle. Nie wiem w ogóle po co ta skarga tu wisi, ale nie ja decyduje.

Pozdrawiam

Witam ponownie, no cóż nie mam nic do do dodania, tak jak Shanee już powiedział, wkroczyliśmy na teren akcji i zatrzymaliśmy @DominikTDWmając ku temu odpowiedni powód (organizował on bowiem nielegalne wyścigi). Akcja jak każda inna ale kolega niestety ma lekki ból d*pki bo musiał odsiedzieć 20 min kary ;)Nie będę już nawet rozpisywał się na temat poziomu jaki sobą reprezentuje. Nie mógł znieść przegranej więc postanowił nam dopiec obrażając nas :)Poziom chłopca z podstawówki no ale cóż ;) Ciesz się, że to Shanee Cię zamykał bo ja dał bym Ci co najmniej godzinkę za twoje "chamstwo i prostactwo". Dziękuję za uwagę, pozdrawiam cieplutko Sergeant piotrgg11 <3

Tak, a jak celowo @Weedel* mnie przejeżdżał aż do czasu gdy @Shaane* będzie gotowy do postrzelenia mnie co równa się z paraliżem to nic się nie wypowiecie... 

I jak ubliżałeś mi @piotrgg11 "[2018-06-13 15:50:20] [Output] : piotrgg11 [14]: naprawdę jestem pod wrażeniem
[2018-06-13 15:50:24] [Output] : GO> MuzyczneKrzeslo (156): sell tahoma 1.6 fele licznik lpg 50 /pm !
[2018-06-13 15:50:30] [Output] : piotrgg11 [14]: poziomu twojej inteligencji.

[2018-06-13 15:50:39] [Output] : DominikTDW [188]: I na ch*j mi ubliżasz?"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin