Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Żegnajcie - To ostatni raz

Admaxis
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm... Typowy Ból dupska, okazało się ,że musisz oddać hajs, ZAROBIĆ a tu niestety zarabianie nie jest łatwe, lepiej sobie kawusia papierosek i te sprawy jeszcze dodatkowo kilka prawek i gites bajtes, po co się męczyć i zarabiać no nie ?? :) Prawda niestety musi BOLEĆ :) 

4839051203.jpg

Hmmm... Typowy Ból dupska, okazało się ,że musisz oddać hajs, ZAROBIĆ a tu niestety zarabianie nie jest łatwe, lepiej sobie kawusia papierosek i te sprawy jeszcze dodatkowo kilka prawek i gites bajtes, po co się męczyć i zarabiać no nie ?? :) Prawda niestety musi BOLEĆ :)

4839051203.jpg

Kolejny wszechwiedzący, nie było go, a pisze. Typowy "hejter". Obejrzyj sobie ten filmik, bo właśnie dla mnie tak wygląda hejter jak to pokazał Serafin ;)

https://www.youtube.com/watch?v=5oUoqLxR7BI

Polecam też filmik obejrzeć od początku do końca. Najlepszy moment o Tobie jest w 51 sekundzie :D

Pozdrawiam ;)

Edytowane przez Admaxis

Takiego Supporta będzie brakować :/

Napisało się do niego ze ma sie problem, nawet minuta nie minęła a on już się tepnal. Krótko mówiąc to wzór do naśladowania. No wielka szkoda ze odchodzisz. Wiec cześć, powodzenia w życiu prywatnym i Szczęśliwego Nowego Roku!

http://mta4life.pl/index.php?/topic/9499-lunatic-skarga-na-admaxis/&do=findComment&comment=65896

Dla wszystkich co mają jakokolwiek ból du*y do Admaxisa,polecam zapoznać się z tym co wstawił XQward :)

Dziękuję za wstawienie tutaj dowodów. Serdecznie dziękuję.

Teraz mogę w spokoju odejść i śmiało wszystkim powiedzieć. Nigdy nie przywłaszczyłem cudzego majątku, byłem, jestem i będę taki do końca, nie ważne czy w grze czy w realnym życiu. Nie kradnę, nie oszukuję (chyba, że małe kłamstewko w dobrej wierze :)) brzydzę się tym i wiem, że ktoś musiał ciężko pracować na to i szanuję takich ludzi za to. 

Szkoda mi tylko tych ludzi, którzy mówią "Zostań proszę", a tak naprawdę myślą "wy********j, jeszcze tutaj jesteś?" zamiast powiedzieć, to w wprost, to boją się powiedzieć mi to w twarz, aby nie wyjść na jakiegoś chama. Dobry wizerunek trzeba kreować, prawda? Brzydzę się wami ale źle wam nie życzę.

To moje ostatnie słowa w sprawach takich ludzi. Jeszcze na koniec podziękuję jeszcze raz wszystkim, że mieli ten czas napisać te przysłowiowe "Cześć".

Gregory - Dużo, bardzo dużo pomagasz serwerowi. Mapper i nie tylko, dobry znajomy do zabawy i nie tylko. Mam nadzieję, że szybko awansujesz na Administratora, tak jak kiedyś. Sporo pomagasz nie tylko w Ekipie ale także i graczom - wiele razy dzięki Tobie nie zostali oszukani. Sosen Ci nie zwrócę, bo sprzedane ale zaglądaj czasem na moje pole

Dziękuje za wszystko wracaj szybko może kiedyś jeszcze się pobawimy na polu ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin