Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[SELL] Cometa 1.8 na lampach !!

adus12135
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na starcie pragnę zaznaczyć,że ceny pojazdów są do negocjacji na ich sprzedaży jakoś szczególnie mi nie zależy,ale jestem ciekaw ofert toteż poświęcam swoje 1.5h na uzupełnianie tych wzrorów każdego z pojazdów po kolei.Piszcie oferty wymian,również jeśli owe macie. Ceny są do jakiś tam negocjacji,ale nie jakiś kosmicznych typu kilkadziesiąt lub kilkaset k ale coś w granicy rozsądku ( Zależy od pojazdu ). Także pisać proponować podziwiać no i tyle powodzonka :) 

Kolekcja :D Wystarczy kliknąć !! ( Z wyjątkiem Sandkinga )

Model: Comet
ID: 22663
Pojemność silnika: 1.8
Przebieg pojazdu: 3.5k
Dodatki: UP1 | Lampy Fioletowe | Licznik Fioletowy | Felgi Wires | Rejka " NIGHT " | Klucz dodatkowy | LPG 50dm3.

Cena: 500k
Coś od siebie: Fajny Comeciak aka Porsche z napędem na 4x4 i kozak przyśpieszeniem. Mega miły w jeździe.
SS’y:

Model: Sandking
ID:24250
Pojemność silnika: 2.0
Przebieg pojazdu: 10k
Dodatki: UP1 | Hydraulika | Lampy zielono-niebieskie | Licznik | Cb Radio | Ogranicznik | Ofrroady malowane | LPG 50dm3 | Klucz dodatkowy !!

Cena: 400k
Coś od siebie: Fajny potwór z supem przyśpieszeniem jak na tą wage i V-maxem ok 212km/h. Dodam,że bez lamp i LPG sandy 2.0 schodzą po 320-350k,także myślę że warto dołożyć to kilkadziesiąt ka i mieć na lampach za ok 130k,bo o wiele ładniej się prezentuje i wygląda lepiej estetycznie oraz mieć to LPG,bo jazda jest o wiele tańsza :*
SS’y: Wystarczy kliknąć - PROŚCIZNA <3

Model: Flash
ID: 22195
Pojemność silnika: 2.2 :D 
Przebieg pojazdu: 6.9k
Dodatki: UP1/UP2/UP3/Ogranicznik/Full Visu możliwe w montażu w warsztacie tuningowym/Fele Ahab malowane za 5k w Warsztacie modyfikacji pojazdów/Lampy niebieskie za 150k/Licznik za 17.5k/Duża Atrapa za 40k bodajże. W skrócie Full Tune oprócz LPG i baku.

Cena: 450k do ustalenia.
Coś od siebie: Fajny pojazd z kozak przyśpieszeniem :D 
SS’y:

Model: Uranus
ID: 32314
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 400km
Dodatki: Full Visual | Lampy Zielone | Licznik zielony | Fele malowane na zielono | Rejka | 

Cena: 175k
Coś od siebie: Pięknie wyglądające sportowe autko.
SS’y:

Model: Windsor
ID: 967 ( Drugi Windsor na serwerze )
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 
Dodatki: UP1/2 | Lampy żółte ( wydaje mi się,że aktualnie nie ma ich w montażu ) | Licznik żółty ( również wydaje mi się że go nie ma w montażu )| Malowane Fele na kolor żółty | Ogranicznik |Klucz dodatkowy | LPG 35dm3 |ID :* 

Cena: 400k
Coś od siebie: Fajny Pojazd | Ciekawie się prowadzi | Napewno pojazd nietypowy fajny do lansu | Z niskim ID,więc kolekcjonerski | Osobiście przypomina mi Jaguara E-Type oraz Jaguara XJS,ale może po prostu tak mi się wydaje.
SS’y:

Model: Stratum
ID: 17934
Przebieg pojazdu: 1.5k
Dodatki: Full Visu bez spojlera | Lampy Niebieskie | LPG 35dm3

Cena: 165k
Coś od siebie: Fajny 4osobowy Combiak.
SS’y:

Model: Elegy
ID: 15772
Pojemność silnika: 2.0 ( Elektryk )
Przebieg pojazdu: 16k
Dodatki: UP1 | UP2 | Lampy RUUSZOOFE <3 | Licznik Fioletowy | Atrapa nitra ( Podwójna Butla ) | Fele Wires | 3 Dodatkowe Klucze | Ogranicznik | Cb Radio | Wloty | Wydech | Spojler | Rejka.

Cena: 470k 
Coś od siebie: Fajne autko pięknie się prezentuje,świetnie się prowadzi na lampach i tej atrapie wygląda bosko :* 
SS’y:

Model: Cheetah
ID: 27758
Przebieg pojazdu: 5.8k
Dodatki: UP1 | UP2 | Lampy Czerwone | Licznik czerwony | Felgi Import malowane na czerwono | CB Radio | Ogranicznik | Klucz dodatkowy | Wariant ze spojlerem | LPG 75dm3.

Cena: 540k.
Coś od siebie: Fajny Cheetah
SS’y:

Model: Sabre
ID: 23549
Przebieg pojazdu: 4k
Dodatki: Lampy Niebieskie | Licznik Niebieski | LPG 25dm3 | Klucz dodatkowy | Felgi | 

Cena: 165k
Coś od siebie: Fajna Sabereczka :*
SS’y:

Model: Clover  SPRZEDANY ! :.(
ID: 15253
Przebieg pojazdu: 4k
Dodatki: Lampy pomarańczowe | Felgi | Licznik pomarańczowo złotawy.

Cena: 125k.
Coś od siebie: Fajny Cloverek.
SS’y:

Model: Banshee ( COUPE )
ID: 35324
Przebieg pojazdu: 400km 
Dodatki: UP1 | UP2 | Licznik Zielony | Malowane Fele | Prawie nówka | 

Cena: 510k
Coś od siebie: Fajne Banshee. Dla osób piszących " Łe to lepiej samemu kupić i zrobić " już wyliczam UP1 oraz UP2 - 80k + doliczka tunera z 500 PLN,Licznik bodajże 15k,Fele 3k malowanie ich 5k,cena salonówki 420k,więc łącznie wyjdzie ok 523.5k,a cena wciąż do jakiś negocjacji :*
SS’y:

Edytowane przez adus12135

2 minuty temu, Hrvdziu. napisał:

Comet+Cloverek za  Deluxo 1.8 Up1, Up3 Lampy,Licznik LPG Klucze + 50k

Sabre 120k gotóweczką

Mraśśśne oferty na początek,ale jak narazie dalej :* A tak na przyszłość jakbym coś rozkminiał jaki kolor lampek w deluxo i jakie LPG,niby duperele ale starajcie się precyzować ?

Edytowane przez adus12135

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin