Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o założenie prywatnego kanału na Mumble.

SprytsBeng
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z serwera: @Tobiasz63
Nick używany na Mumble: Tobiasz63
Ilość godzin przegranych na serwerze: Ponad 3100.
Nazwa kanału: Tobiaszolandia63
Nazwa podkanałów: Nie chcę.
Czy chcesz posiadać hasła do swoich kanałów?: Tak. Podam na PM Ci @Lukasz1393.
Czy kanał będzie używany minimum 3 razy w tygodniu?: Oczywiście. Teraz jestem codziennie na 4Life. <3 
Coś od siebie: ---.

Ale Suburra to nie moja działka, nie mój kanał. @miluski, @StrAiker., oraz @Select zwrócili się z pomocą o napisanie wątka ZA NICH bo ja mam tyle godzin przegranych na serwerze, a oni nie.
I pozwalają mi siedzieć czasami na ich kanale, aby porozmawiać, pożartować, poopowiadać sobie coś nie coś, etc.
Oni tworzą organizację Suburrę. Szukają członków, LP wbijają do założenia organizacji, kasę szykują, CHYBA WKRÓTCE PODANIE NA FORUM TEŻ, etc.
Tobiaszolandia63 jest dla mnie. A to całkiem co innego. To nie ma nic z tym wspólnego.
Sam jestem w Legwanach @Lukasz1393 od 4 miesiący, bo @Jojtek01 i @Iguana mnie przyjmowali. <3 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin